INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - SEVILLA 1-1

CFR CLUJ - SEVILLA 1-1 // VIDEO Cristi Manea, la primul meci după plecarea de la FCSB: „În viață e important cum te ridici, nu cum cazi”

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2020 22:20

CFR Cluj a remizat cu Sevilla, scor 1-1 (Deac '59 pen. / En-Nesyri '82), în turul șaisprezecimilor de finală din Europa League.

Cristi Manea (22 de ani) a avut o evoluție sigură la primul meci da la revenirea în tricoul campioanei.

  • Returul va avea loc joia viiitoare, pe Stadionul „Ramón Sánchez Pizjuán” din Sevilla, de la ora 22:05, liveTEXT pe GSP.ro, televizat de TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look

„Sunt pregătit 100% oricând e nevoie de mine. În viață e important cum te ridici, nu cum cazi. Sunt bucuros că am făcut egal. Eu chiar simțeam, acolo pe teren, că îi putem bate. Trebuie să învățăm din greșeli și să nu le mai repetăm la retur. Va fi foarte greu, e o echipă bună, cu calitate mare, cu experiență. Nimeni nu știe ce va fi. Noi trebuie să dăm totul, ca în seara asta, și avem șanse la calificare”, a declarat Manea după meci.

„Dan Petrescu ne-a încurajat. Era și el supărat că am primit gol. Eu am văzut din prima că a fost henț, eram sigur că îl vom primi după VAR”
Cristi Manea

VIDEO // Ce a spus Andrei Burcă după CFR - Sevilla 1-1

Vezi și:

CFR Cluj - Sevilla 1-1 // Gabi Mureșan, nemulțumit de abordarea lui Dan Petrescu: „Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar era altceva pe vremea mea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
liviuemil
liviuemil  •  21 Februarie 2020, 15:35
Postat de magic4ever pe 21 Februarie 2020, 10:33

Manea a redevenit fotbalist de nationala dupa ce a ajuns la Cluj...bine ca a plecat de la FCSB ca isi rata cariera!

A fost o greseala imensa aducerea lui Manea la Steaua. Vinovatul, ca de obicei, Gigi.

magic4ever
magic4ever  •  21 Februarie 2020, 10:39
Postat de Andrei Piatra pe 21 Februarie 2020, 01:24

Din pacate depinde strict de Sevilla daca se vor califica sau nu mai departe. CFR va specula, lunga si pe-a doua in careu la cine s-o nimeri, nu va conta decat in masura in care spaniolii ii vor da voie.

CFR poate sa inscrie dintr-o lovitura libera sau dintr-un corner....aseara au facut o greseala imensa la gol cand nu trebuiau sa iasa din careu la corner cum a zis si Dan Petrescu...nu m-a impresionat cu nimic Sevilla desi are jucatori de sute de milioane de euro...si nici in Spania nu rup gura targului...CFR daca inscrie in Spania are sanse mari sa se califice in 90 de minute sau dupa prelungiri,penalty-uri...

magic4ever
magic4ever  •  21 Februarie 2020, 10:33

Manea a redevenit fotbalist de nationala dupa ce a ajuns la Cluj...bine ca a plecat de la FCSB ca isi rata cariera!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează