INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - SEVILLA

CFR CLUJ - SEVILLA // Juan Emmanuel Culio îi avertizează pe spanioli: „Va fi greu, CFR se închide bine!” » Ce a zis despre Dan Petrescu

Articol de - Publicat joi, 20 februarie 2020 10:08

CFR Cluj și Sevilla joacă azi, de la 19:55 în turul 16-imilor Europa League. Juan Emmanuel Culio a vorbit în termeni laudativi jurnaliștilor spanioli despre fosta sa echipă, elogiindu-l pe Dan Petrescu.

  • CFR Cluj - Sevilla va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Telekom Sport și TV Digi Sport

Juan Emmanuel Culio a reprezentat o pierdere uriașă în această iarnă pentru CFR Cluj, mijlocașul de 36 de ani preferând să se întoarcă în Argentina, la Quilmes. Sud-americanul a jucat în LaLiga pentru Deportivo La Coruna, Las Palmas, Zaragoza și Mallorca între 2014 - 2016. 

Jurnaliștii de la Estadio Deportivo au realizat un interviu cu Culio: „Le-am zis de la început foștilor mei colegi de la CFR că împotriva Sevillei va fi un duel asemănător celui contra lui Celtic. Iar în Spania vor fi așteptați de o atmosferă extraordinară și suporteri fanatici. Scenariul perfect să te bucuri de fotbal”. 

Argentinianul a rămas atașat de Cluj Napoca. „Am fost la un club și într-un oraș unde m-am simțit fericit. Am fost tratat mereu foarte bine. Acolo eram considerat cel mai bun jucător din istoria formației și au retras tricoul pe care îl purtam. Am jucat în România mai mult decât în țara mea”, a punctat mijlocașul. 

Match preview CFR Cluj - Sevilla 

Culio i-a pus în gardă pe spanioli: „Va fi foarte dificil pentru Sevilla. CFR se închide bine. Antrenorul îşi motivează jucătorii şi toţi ştiu ce au de făcut pe teren. Uită-te la rezultatele noastre din Europa League, toate victoriile au fost la diferenţă mică. Sevilla este favorită la calificare, dar la Cluj nu va fi uşor. Este cea mai bună echipă din România. A câştigat două titluri consecutive şi urmează al treilea. Dan Petrescu este artizanul rezultatelor. E foarte bine organizat, iar formațiile lui sunt mereu competitive”.

5 goluriși 2 assist-uri a reușit Culio în actuala ediție pentru CFR Cluj în 21 de partide

229 de meciuria strâns argentinianul pentru ardeleni în toate competițiile, reușind 30 de goluri și 34 de assist-uri

VIDEO » Conferința lui Dan Petrescu înainte de CFR Cluj - Sevilla

Vezi și: 

VIDEO Julen Lopetegui a analizat meciul din „Gruia”: „CFR are o echipă competitivă” » Ce a spus despre starea terenului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează