INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - SEVILLA

CFR CLUJ - SEVILLA // Speranțe pentru Dan Petrescu » Criză profundă în Andaluzia: „Jucători fără vlagă și atitudine”

Articol de - Publicat luni, 10 februarie 2020 12:27

FC Sevilla nu e deloc de speriat, a pierdut cu Celta, scor 1-2, iar CFR Cluj chiar poate spera să mai facă o victimă ilustră în Europa League.

  • Prima manșă dintre CFR și Sevilla va avea loc la Cluj, pe 20 februarie.  Returul e o săptămână mai târziu, la Sevilla.

A dovedit-o şi duminică la Vigo, pierzând (1-2) cu Celta, „lanternă roşie” înaintea meciului şi fără victorie de 126 de zile pe Balaidos în campionat. Deşi formaţia lui Julen Lopetegui lăsa impresia că ar controla jocul, a avut 1-0 la pauză graţie primului gol al noii achiziţii, En-Nesyri, ratând desprinderea. Andaluzii au fost întorşi în ultimul sfert de oră, slăbiciunile defensivei, în special pe flancuri, fiind taxate de Iago Aspas şi Pione Sisto. 

„Să scoatem veninul”

„Erori impardonabile comise în faţa unui cadavru fără capacităţi ofensive. Jucători vitali fără vlagă, atitudine şi prost aşezaţi plus schimbările ciudate ale antrenorulu”, a criticat Marca evoluţia celei mai bune echipe din tur în deplasare din LaLiga, ajunsă pe locul 5, în afara zonei Champions. 

Eliminarea ruşinoasă din „optimile” Cupei, 1-3 cu Mirandés, a lăsat urme adânci şi criza se agravează. „Am fost superiori la ocazii, însă trebuia să închidem meciul şi n-am putut. Trebuie să scoatem veninul şi să ne revenim la jocul următor”, recunoaşte Lopetegui.

6 goluria încasat defensiva Sevillei în ultimele trei meciuri, în campionat şi Cupă, pierzând două dintre ele. A luat doar 5 din ultimele 15 puncte în LaLiga

2 stelea fost cel mai mare calificativ al andaluzilor la Vigo, primit de Diego Carlos, Jordán şi En-Nesyri. De Jong şi Ocampos au luat linie, foarte slab.

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  10 Februarie 2020, 13:37

Cfr castiga cu Sevilla la Cluj...in Spania o sa fie greu, trebuie sa se apere perfect si poate au noroc sa inscrie la o faza fixa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close