INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - SEVILLA

CFR CLUJ - SEVILLA // Terenul „jupuit” de iarbă din Gruia e pe placul clujenilor: „Poate așa avem șanse mai mari”

Articol de , - Publicat marti, 04 februarie 2020 10:30

CFR a învins-o pe FCSB (1-0) pe terenul prost din Gruia și suprafața va rămâne la fel și la jocurile următoare, inclusiv la întâlnirea cu Sevilla, de pe 20 februarie, din „16”-imile Europa League.

Steaua a eliminat-o pe Valencia în mocirla din Ghencea, naționala a învins-o pe Olanda prin gropile de pe arena din Constanța și va urma continuarea tradiției, de data asta la Cluj. Jocul CFR - FCSB a fost disputat pe un teren prost, care nu va fi reparat în curând. Câmpul nu arată chiar ca pe vremuri în Ghencea, e doar „jupuit" de iarbă, nu e foarte strâmb.

CFR CLUJ - SEVILLA // „Cârtițele” se bat cu spaniolii în europa league

Reparat nu o să fie curând, conducerea campioanei plănuiește înlocuirea suprafeței abia în mai, după finalul stagiunii. Terenul va rămâne, așadar, prost și la meciul tur cu Sevilla, programat pe 20 februarie. Returul va fi în Spania, după o săptămână. „S-a stricat fiindcă ne-am antrenat pe stadion, nu am avut altă soluție", a încercat să explice Dan Petrescu.

Bogdan Mara, manager sportiv al CFR-ului, a recunoscut la GSP Live că deteriorarea ierbii e convenabilă: „Poate așa avem șanse mai mari contra Sevillei. Doar să mai facem niște șanțuri, să mai săpăm un pic la teren și echilibrăm disputa cu spaniolii".

CFR CLUJ - SEVILLA // Terenul „jupuit” de iarbă din Gruia e pe placul clujenilor: „Poate așa avem șanse mai mari”

Omrani, încercând să niveleze brazdele în timpul derby-ului CFR Cluj - FCSB 1-0

Suprafața arăta bine spre finalul anului trecut, s-a stricat în perioada aceasta în care campionatul a fost întrerupt. Mihai Stoica s-a legat de calitatea proastă a ierbii când a analizat partida pe care ai lui au pierdut-o: „Pe un teren execrabil, împotriva unei echipe care se apără aproape perfect, este practic imposibil să câștigi. Dar dacă nu comiți erori flagrante, este practic imposibil să pierzi. Când nu comiți una, ci un lanț interminabil, nu poți emite pretenții".

„Dacă ne încurcă terenul prost? Adevărul e că s-ar putea să ne ajute împotriva Sevillei. Spiritul de luptă și unitatea sunt calitățile principale ale echipei noastre" 
Damjan Djokovici, mijlocaș CFR 

„Misiunea contra Sevillei e simplă: dacă pierdem e normal, dacă obținem calificarea e o surpriză grozavă. E o formație foarte bună: Suso, Munir, Ocampos... Am zis doar trei nume și deja mă doare capul" 
Mario Camora, fundaș CFR 

VIDEO // Intervenția lui Bogdan Mara la GSP Live după CFR Cluj - FCSB 1-0:

vezi și:

ISLANDA - ROMÂNIA // Mirel Rădoi întoarce „naționala” în 1994! » Copiază tactica Generației de Aur! Cum ar putea arăta primul „11” în Islanda

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10153836040333310
Blonder DC  •  05 Februarie 2020, 22:28

Sa distrugem holdele si sa otravim fantanile in calea dusmanului!

blatistu49
blatistu49  •  04 Februarie 2020, 14:17

SEVILLE e un brand puternic si financiar de joaca serios CFR u are sansa porcului de Craciun

Vezi toate comentariile (2)
Comentează