INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - SEVILLA

CFR CLUJ - SEVILLA // VIDEO Adi Păun de-abia așteaptă duelul cu ibericii: „E cel mai important meci din cariera mea”

Articol de , - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 14:08

CFR CLUJ - SEVILLA // Adi Păun (24 de ani, extremă stânga) a prefațat în cadrul unei conferințe de presă duelul cu ibericii din „16”-imile Europa League.

  • CFR Cluj - Sevilla, prima manșă din „16”-imile Europa League, se joacă joi, 20 februarie, de la ora 19:55. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus.

„Cu siguranță ne-am pregătit exemplar pentru acest meci. Eram nerăbdători. Ne bucurăm că stadionul va fi plin și cu siguranță acest lucru ne va ajuta. Sunt prea mulți fotbaliști de valoare la Sevilla. Îi apreciez pe toți, dar în mod special pe Suso, trebuie să-l anihilăm, la fel ca pe ceilalți fotbaliști, pentru că sunt fotbaliști extraordinari.

Vom avea de furcă. Știm ce trebuie să facem ca să câștigăm. Nu se știe dacă voi fi titular, vom vedea mâine. Mereu când intru pe teren încerc să-mi fac treaba cât mai bine. La final, sper să fim fericiți. Este cel mai important meci din cariera mea. Dacă aș înscrie, ar fi cea mai importantă reușită din cariera mea”, a declarat Păun.

CITEȘTE ȘI:

CFR CLUJ - SEVILLA // VIDEO Dan Petrescu: „Regula U21 m-a împiedicat să pregătesc așa cum aș fi vrut acest meci”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1745flo
1745flo  •  19 Februarie 2020, 16:44

Toata tara tine pumnii feroviarilor!

magic4ever
magic4ever  •  19 Februarie 2020, 16:28

Suso este ultima grija a lui CFR...nu a jucat absolut nimic la Milan...sunt alti fotbalisti mai buni si mai in forma decat Suso....CFR nu pierde la Cluj,se termina 0-0 sau 1-0 pt CFR,gol din corner....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează