INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - SEVILLA

CFR CLUJ - SEVILLA // VIDEO Dan Petrescu atacă din nou Regula U21: „N-am putut să pregătesc meciul cu Sevilla cum trebuie”

Articol de , - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 13:52

CFR CLUJ - SEVILLA // Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul clujenilor, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu spaniolii din Europa League.

  • CFR Cluj - Sevilla, prima manșă din „16”-imile Europa League, se joacă joi, 20 februarie, de la ora 19:55. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus.

E posibil ca mâine să fie vreo 4-5 schimbări față de echipa din ultima etapă cu Viitorul (n.r. scor 0-0), pentru că regula U21 m-a împiedicat să pregătesc așa cum aș fi vrut acest meci. Însă asta nu ar fi o scuză pentru noi, dacă nu vom face un meci bun mâine. 

De exemplu, pe Rondon și pe Traore n-am putut să îi folosesc din cauza regulei U21. Anul trecut, a fost sezonul lui Omrani, acum a ratat foarte multe ocazii. El și la antrenamente e într-o pasă neagră la finalizare, însă am încredere în Omrani că va reuși să înscrie mâine”, a declarat Dan Petrescu.

...despre Sevilla: „Am observat că la fazele fixe sunt foarte buni. Au talie bună, bat bine, se apară bine. Din păcate pentru noi, nu vin după o serie bună. Acum, ei vor să dea totul să câștige trofeul. În opinia mea, e în primele 3 favorite la câștigarea Europa League. Echipa a doua a lor ar câștiga campionatul în România”

„Pentru noi, 0-0 ar fi un rezultat foarte bun, pentru că în deplasare ne descurcăm foarte bine. Vom încerca să facem presing și să fim agresivi” 
Dan Petrescu

CITEȘTE ȘI:

CFR CLUJ - SEVILLA // VIDEO Dan Petrescu speră la calificare: „Lor nu le-a ieșit nimic în ultimul timp. Sperăm să dăm un șut și două goluri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
markksson
markksson  •  20 Februarie 2020, 00:22

"Din păcate pentru noi, nu vin după o serie bună." Păi, smiorcăila, la tine nicicum nu e bine. Daca era invers, ai fi spus "cum să le ţinem piept, nu vedeţi in ce formă sunt?". Ai devenit penibil, pe bune.

magic4ever
magic4ever  •  19 Februarie 2020, 16:15

Omrani nu este atacant de careu, nu trebuie sa mai joace cu el varf impins ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează