INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - ȚSKA SOFIA 0-0

CFR Cluj - ȚSKA Sofia 0-0. Cristi Bălgrădean recunoaște: „Ne-am pierdut încrederea. Toți suntem vinovați!”

CFR Cluj a remizat cu ȚSKA Sofia, scor 0-0, în runda #5 din grupele Europa League. Cristi Bălgrădean a tras concluziile la final. +28   FOTO
CFR Cluj a remizat cu ȚSKA Sofia, scor 0-0, în runda #5 din grupele Europa League. Cristi Bălgrădean a tras concluziile la final.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2020 23:55 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 00:09

CFR Cluj a remizat cu ȚSKA Sofia, scor 0-0, în runda #5 din grupele Europa League. Cristi Bălgrădean a tras concluziile la final.

  • Având în vedere că Young Boys a pierdut meciul de la Roma, 1-3, ecuația calificării s-a simplificat pentru CFR. Victorie în Elveția joia viitoare = primăvară europeană!

Cred că ne-am pierdut din încredere după 4 înfrângeri. Sper că ne-a revenit după acest meci. S-a văzut că suntem o echipă matură, unită. Sper să ne revenim și să câștigăm în primul rând la Iași. Noi trebuia să câștigam aici, indiferent de rezultatul de la Roma. Nu știam ce s-a întâmplat acolo. 

Mergem să câștigăm la Young Boys. Putem bate acolo și să ne calificăm mai departe. Toți câștigăm, toți pierdem. Am fost într-o pasă proastă toți, nu doar atacanții sau doar fundașii. Sper din suflet că am trecut peste această fază proastă, să reușim să ne revenim și să câștigăm la Poli Iași. 

Era frumos să fi câștigat în această seară pentru Dan Petrescu și staff-ul lui, dar ăsta e fotbalul”, a declarat Bălgrădean.

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - ȚSKA Sofia 0-0

+24 FOTO

Clasamentul grupei A Europa League

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Cum se califică CFR Cluj în „șaisprezecimile” Europa League

Favoritul să o preia pe CFR Cluj » Numărul unu executiv din club garantează pentru el, acordul este aproape!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
jabs
jabs  •  04 Decembrie 2020, 14:04

La revedere pufi...tradarea nu se uita,se razbuna cand ti e lumea mai draga....Sunteti praf.....

jabs
jabs  •  04 Decembrie 2020, 14:03

La revedere pufi...tradarea nu se uita,se razbuna cand ti e lumea mai draga....Sunteti praf.....

andrei.f
andrei.f  •  04 Decembrie 2020, 06:01

Pt a-și valorifica puținele șanse la berna, ar fi bine ca, cfr să renunțe la simulari și veșnicele proteste. Așa se arbitrează în Europa, a trecut vremea arbitrilor care dădeau pomană penalty la cea mai mică atingere și simulare !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează