INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - ȚSKA SOFIA 0-0

CFR Cluj - ȚSKA Sofia 0-0. Ilie Dumitrescu, franc: „Probleme mari la CFR!” » Ce jucător a ochit: „E chinuit”

CFR Cluj a remizat cu ȚSKA Sofia, scor 0-0, în runda #5 din grupele Europa League. Ilie Dumitrescu nu a fost încântat de evoluția campioanei. +28   FOTO
CFR Cluj a remizat cu ȚSKA Sofia, scor 0-0, în runda #5 din grupele Europa League. Ilie Dumitrescu nu a fost încântat de evoluția campioanei.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 00:05 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 00:24

CFR Cluj a remizat cu ȚSKA Sofia, scor 0-0, în runda #5 din grupele Europa League. Ilie Dumitrescu nu a fost încântat de evoluția campioanei.

  • Având în vedere că Young Boys a pierdut meciul de la Roma, 1-3, ecuația calificării s-a simplificat pentru CFR. Victorie în Elveția joia viitoare = primăvară europeană!

Continuă cu aceleași probleme CFR. Sunt probleme foarte mari! Aș începe cu pregătirea fizică. E un CFR total diferit față de sezonul trecut. În multe momente, anul trecut făcea pressing, punea presiune pe adversar, își crea oportunități. Jocul e lent, previzibil acum. 

Rondon s-a zbătut, fără realizări, dar e chinuit acolo în bandă. Nu poți crea superioritate dacă Pereira și Rondon nu scot oameni din joc. Nu mai este Petrescu, iar echipa suferă. Cred că e un final de ciclu. Pot scoate un rezultat pozitiv la Berna, dar e o diferență mare pentru mine, dacă analizăm CFR din acest sezon față de CFR din anii precedenți. 

Va avea o misiune complicată noul antrenor. Trebuie să se facă o analiză, să fie un nou proiect”, a declarat Dumitrescu în emisiunea „Euro Fotbal” de la Digi Sport.

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - ȚSKA Sofia 0-0

+24 FOTO

Clasamentul grupei A Europa League

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Poli Iași - CFR Cluj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Cum se califică CFR Cluj în „șaisprezecimile” Europa League

Favoritul să o preia pe CFR Cluj » Numărul unu executiv din club garantează pentru el, acordul este aproape!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  04 Decembrie 2020, 23:19
Postat de 1_0_1_0 pe 04 Decembrie 2020, 11:27

Și mă rog, de ce trebuia să fie la retrogradare?

cand iti "intaresti" echipa exclusiv cu jucatori de la echipe care s-au batut pana in ultimul moment pentru salvare, cam asta ar fi rezultatul logic!

1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  04 Decembrie 2020, 12:43

Adevarul este ca echipa nu poate progresa si acesta este motivul pentru care Dan Petrescu a plecat de la Cluj. Pacat pentru ca banii din cupa veneau in tara si era bine sa se califice in primavara. Dar mingea este rotunda si intr-un meci se pot intampla multe, iar norocul poate surade, insa jucatorii trebuie sa creada in el si sa lupte.

caoradea
caoradea  •  04 Decembrie 2020, 12:40

Pt ca nu e din Bucuresti.... I Dumitrescu franc....hm, nu trebuie sa fi mare analist sa-ti dai seama si singur, fara ideile brialiantului necioplit in Mexic...ca, cat a stat la Londra a fost preocupat de baruri, de viata de noapte, femei, droguri etc.... Ma rog, se mai schimba lumea... Pacat pt Petrescu, pacat pt CFR, pacat pt forbalul romanesc. El e printre putinii care poate sa scoata maxim dintr-o echipa roamaneasca. Macar i-a invatat bine cum sa se apere, numai sa foloseasca acest atu si printul de Iordanescu. Nu stiu dar cumva nu am incredere in el, dar Doamne da demonstreze contrariul. Hai CFR, esti singura echipa romaneasca in Europa, poate faceti o minune in Elvetia, ca altfel nu vad mari sanse....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează