EUROPA LEAGUE  ·  CFR CLUJ - ȚSKA SOFIA

CFR CLUJ - ȚSKA SOFIA. Mario Camora suspină dupa Dan Petrescu: „E neplăcut. Ne-am rugat să rămână”

Mario Camora și Dan Petrescu sărbătorind titlul câștigat de CFR în sezonunl 2018-2019 // IMAGO
Mario Camora și Dan Petrescu sărbătorind titlul câștigat de CFR în sezonunl 2018-2019 // IMAGO

Articol de - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 21:04 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 22:10

Marius Bilașco, 39 de ani, antrenorul din acte al lui CFR Cluj pentru meciul cu ȚSKA Sofia, și Mario Camora (34 de ani, fundaș stânga), căpitanul ardelenilor, au susținut o conferință de presă înaintea meciului cu bulgarii din grupele Europa League.

  • CFR Cluj - ȚSKA Sofia, meci din etapa #5 a grupelor Europa League, se joacă joi, de la ora 22:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro;

CFR CLUJ - ȚSKA Sofia. Marius Bilașco: „Sper că și eu voi aduce un plus”

„Este o postură în care eu am mai fost, așa s-a întâmplat și la ultimele meciuri din campionatul trecut, când antrenorul principal era infectat cu coronavirus. Conducerea a decis ca eu să vin cu un plus pe banca tehnică. Sper că așa va fi.

Vom vedea dacă vom rămâne în aceeași formulă. Vedem după acest meci, deși eu sper ca lucrurile să intre pe făgașul normal cât mai curând posibil. Este un meci important și, ca să mai sperăm la ultimul duel cu Young Boys, avem nevoie de o victorie. Sau măcar să obținem același rezultat ca elvețienii cu Roma. Aparent, pare o partidă ușoară pentru noi, dar ar fi periculos să considerăm astfel. Când joci fără presiune, e mai ușor să joci decât atunci când ești conectat la miza unui meci.

Bulgarii? Îi cunoaștem. Noutatea e schimbarea antrenorului. Au făcut un egal la Roma. ȚSKA are cu ce să ne surprindă, trebuie ca noi să fim pregătiți de victorie. Au fost rezultate nesatisfăcătoare, plus această despărțire neașteptată de Dan Petrescu, cu toții am resimțit aceste lovituri. Dar avem jucători cu mare experiență, care știu să gestioneze momentele grele”, a declarat Bilașco.

+1 FOTO

CFR CLUJ - ȚSKA Sofia. Mario Camora: „Eram obișnuiți să lucrăm cu Dan Petrescu”

„Trebuie să fim uniți, să învingem, cele 3 puncte trebuie să rămână la Cluj. Bulgarii vor veni să câștige bani și puncte, vor avea mândrie, fiind meci european. Ne interesează ce facem noi, nu că ȚSKA nu mai are șanse de calificare.

E o situație neplăcută pentru toți, după munca pe care a făcut-o acest om, Dan Petrescu, la Cluj. Eram obișnuiți să lucrăm cu el. Îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru noi. După ce lucrezi cu o persoană atâta timp, cam complicat să te desparți așa. Ce a făcut el aici a fost extraordinar. Noi ne-am rugat de el să rămână. Dacă el și conducerea au luat această decizie, cam complicat.

Lipsa rezultatelor creează nervozitate în vestiar, presiune, dar noi avem experiență. Trebuie să ridicăm capul sus, oricine mai trece prin astfel de momente, ca să recuperăm timpul pierdut. Nu schimbăm nimic în bine dacă vom ține capul jos!", a spus și Camora.

Vinicius sperăm să revină cât mai repede pe teren, e o perioadă foarte aglomerată pe final de 2020. E un minus pentru noi că nu a jucat. Nu știm dacă va juca împotriva sofioților, sperăm, vom vedea”„Sunt convins că staff-ul lui Dan a pregătit și va pregăti bine acest meci, iar băieții vor fi foarte receptivi
Marius Bilașco

O luăm pas cu pas, cu ȚSKA Sofia e o finală, trebuie să câștigăm. Trebuie să facem cum am făcut campionatul trecut, când am luat pas cu pas, fiecare meci în parte, iar apoi am fost fericiți și învingători
Mario Camora

VIDEO. Antrenamentul oficial al lui CFR Cluj înaintea meciului cu ȚSKA Sofia

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:Prin ce a trecut protejatul lui Alex Velea la orfelinat: „Nu știam că sunt băiat.„ Ce le făceau la dușuri
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 4
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
18:00 Handbal M, Liga Campionilor
Kiel - Zagreb
Digi 3, Telekom 3
19:45 Handbal M, CM 2021
Kielce - Flensburg
Digi 3, Telekom 3
20:00 Fotbal, Cupa României
Dunărea Călărași - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Parma - Inter Milano
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:45 Handbal M, Liga Campionilor
PSG - Pick Szeged
Digi 3, Telekom 3
22:15 Fotbal, Premier League
Liverpool - Chelsea
Eurosport
Program TV complet
Liga 1