INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR - RENNES 1-0

CFR - Rennes 1-0 // Gigi Becali nu s-a uitat la meciul clujenilor: „Am văzut un film turcesc. O poveste idioată, dar trece timpul”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 13:07

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a explicat de ce nu a urmărit meciul în care CFR Cluj a câștigat cu Rennes, scor 1-0, în grupa E din Europa League.

  • Campioana României este pe locul 2 în grupa E, cu 9 puncte, unul mai puțin decât Celtic. Următorul meci e pe 28 noiembrie împotriva lui Lazio, la Roma.

„Nu mă mai uit, acum dau slavă Domnului. Tot timpul eram împotriva CFR-ului.  De ce să fiu eu rău? Mi-a dat Dumnezeu putere să nu mai fiu invidios pe ei.

M-am uitat puțin la meci. Dar e un film turcesc, «Marea Neagra». O poveste idioată, dar trece timpul. La filme interesante nu mă uit, pentru că îmi fuge mintea la ele atunci când mă rog”, a declarat Becali la Pro X.

CLASAMENT GRUPA E

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Celtic 47-310
2. CFR Cluj44-39
3. Lazio 45-73
4. Rennes42-51

PROGRAMUL ULTIMELOR DOUĂ ETAPE

28.11, ora 22:00

  • Lazio - CFR Cluj
  • Celtic - Rennes

12.12, ora 19:55

  • Rennes - Lazio
  • CFR Cluj - Celtic

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - RENNES // CALCULE Finală de calificare pe Olimpico sau „omenie” cu Celtic în ultima etapă? 3 scenarii posibile pentru campioană

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
qwerty007
qwerty007  •  09 Noiembrie 2019, 23:20

Nici ceapa n-a mancat,nici gura nu-i miroase !!

undergrant
undergrant  •  08 Noiembrie 2019, 21:59

Este extrem de interesant cum principalul ziar de sport din Romania este interesat sa ne ofere parerea unui iliterat legata de meciul de aseara al lui CFR Cluj, in loc sa intrebe persoane calificate care ar putea da raspunsuri de calitate: Cornel Dinu, Victor Piturca, Mircea Lucescu, Laszlo Boloni etc...

teodor.muresan
teodor.muresan  •  08 Noiembrie 2019, 17:49

N-am citit cele sase randuri [care s-ar vrea un fel de articol] Doar titlul Cica jiji nu a vazut meciul cfr-ului. Nici o paguba. Nici eu n-am vazut maneaua fcsb-Alaskent. Ghiciti de ce?,,,,, Pt ca eram sigur ca fcsb o ia-n barba.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează