INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CHELSEA - ARSENAL 4-1

CHELSEA - ARSENAL 4-1 // Petr Cech, retragere cu ochii în lacrimi » Discursul de final al portarului de la Arsenal

Petr Cech // FOTO: Guliver/Getty Images
Petr Cech // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 10:31

Chelsea - Arsenal 4-1 // Petr Cech, 37 de ani, a disputat aseară ultimul său meci oficial. Finala Europa League de la Baku, câștigată de Chelsea cu 4-1, a fost un ceremonial al despărțirilor. Dacă Eden Hazard și-a luat la revedere de la Chelsea, goalkeeper-ul ceh a evoluat pentru ultima oară la „tunari”. 

 „Sunt mândru de mine și modul în care am evoluat astăzi. Am făcut tot ce-am putut și n-am regrete. Nu îmi pare rău, cu toate că încheiem sezonul cu mâinile goale.

Meritam cel puţin un trofeu, pentru că am muncit mult în acest parcurs al nostru”, a spus Cech, la unul dintre interviurile acordate la finalul partidei. 

Ajuns la 37 de ani, Petr Cech se va retrage din fotbal în aceastăv vară. A evoluat de-a lungul carierei la Chmel Blsany, Sparta Praga, Renne, Chelsea și Arsenal.

Chelsea a învins-o pe Arsenal în finala Europa League de la Baku, scor 4-1 (Giroud '49, Pedro '60, Hazard '65 pen., '72 / Iwobi '69).

Citește AICI cronica partidei Chelsea - Arsenal 4-1

Vezi și: Final de epocă la Chelsea » Eden Hazard, ultima reprezentație de AUR la Chelsea: cifre MAGNIFICE

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
badeadorian
badeadorian  •  30 Mai 2019, 12:02

Titlul s-a dorit a fi o figura de stil , adica un discurs normal devine superb daca este tinut de o vedeta cu acte in regula !! ;) . Dar una este sa vrei sa faci ceva si alta sa iti iasa ....

nelu_faget
nelu_faget  •  30 Mai 2019, 10:56

O declaratie banala e prezentata in titlu ca fiind un "discurs superb" :)))))))))))

barkley
barkley  •  30 Mai 2019, 10:52

Si care e partea superba. Dar discursul? Ofer meditatii de logica si romana pentru 150 lei pe ora. Ofer reducere persoanelor din media pentru ca se presupune *** si sunt totusi intelegator cu ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează