INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERTORIAL

Cine pune mâna pe trofeu? Chelsea - Arsenal, finala Europa League cu miză dublă pentru „tunari” + două cote MĂRITE pentru pariori

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 13:05

Chelsea - Arsenal este finala Europa League, programată miercuri, de la ora 22:00, la Baku (Azerbaidjan).

Un sezon dezamăgitor pentru ambele echipe în Premier League poate fi salvat cu un trofeu european. Miza este și mai mare pentru Arsenal. Dacă Chelsea și-a asigurat prezența în Champions League după ce a prins ultimul loc al podiumului, Arsenal mai are o singură șansă să intre în grupele UCL: câștigarea Europa League.

Chelsea nu se va putea baza pe Kante și Rudiger, ambii accidentați, în timp ce Arsenal nu poate conta pe Bellerin, Ramsey, Suarez și Welbeck, în timp ce armeanul Mkhitaryan nu a putut face deplasarea din cauza conflictului deschis între țara sa de origine și Azerbaidjan, gazda finalei. Cele două formații și-au împărțit victoriile în campionat, ambele câștigând pe teren propriu, Arsenal cu 2-0, iar Chelsea cu 3-2.  Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale de pe urma finalei, un bookmaker important oferind cota 70 pentru succesul lui Chelsea și cota 80 pentru victoria lui Arsenal (detalii AICI!)

  • Chelsea a pierdut un singur meci în ultimele 13 confruntări, 0-2 cu Liverpool;
  • Formația lui Sarri e neînvinsă în cele 14 meciuri disputate în Europa League în acest sezon;
  • Arsenal are două înfrângeri în Europa, 0-1 cu Bate Borisov și 1-3 cu Rennes, ambele în deplasare;
  • 21 de goluri a marcat Chelsea în cele 8 meciuri din faza eliminatorie a Europa League;
  • „Tunarii” au înscris 17 în același număr de partide;
  • Cele două formații s-au întâlnit ultima dată în Europa în sferturile Ligii Campionilor din 2004. După 1-1 pe Stamford Bridge, Chelsea a câștigat în deplasare cu 2-1.

La o casă de pariuri, cotele la victorie ale ambelor formații au fost mărite. Chelsea are cotă 70, în loc de 2,40 pentru succes, în timp ce cota lui Arsenal pentru un succes este de 80, în loc de 3. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria lui Chelsea poate aduce un câștig de până la 350 de lei, iar cea a „tunarilor” până la 400! VERIFICĂ AICI condițiile oferte!

Cine câștigă Europa League?

Chelsea
Arsenal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
arsenal_1886
arsenal_1886  •  28 Mai 2019, 21:19

Nu mai e nimic din ce a fost in 2004 . In primul rind nu cred ca va fi același tip de arbitraj .In acel meci pe Emirate am fost măcelăriți de arbitru ( nu vreau sa mai aud de el ) .Banii lui Abramovici au vorbit .DA ,s-a minjit cu mita toată brigada .Gol anulat ,semnalizari aiurea de ofsaid,penalty la Henry prin fault grosolan,henț clar in careu la Terry si gol acordat portarul fiind împins evident .Acum e cu totul altceva .

cneius
cneius  •  28 Mai 2019, 17:37

Nu as spune ca Chelsea a avut un sezon chiar atit de dezamagitor...

adrian_riga
adrian_riga  •  28 Mai 2019, 17:00

Nu mai mintiti lumea. Castigul ala trebuie rulat cu niste conditii draconice. E doar o pacaleala uriasa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează