INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŢSKA SOFIA - STEAUA 1-1 (ÎN TUR 0-2)

Cinci fani stelişti, sancţionaţi pentru vandalism în Bulgaria

Jocul de la Sofia a fost întrerupt din cauza torţelor aruncate în teren
Jocul de la Sofia a fost întrerupt din cauza torţelor aruncate în teren

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 27 august 2011 21:27

Cinci cetăţeni români au fost sancţionaţi pentru vandalism de către autorităţile bulgare, după meciul de joi dintre ŢSKA Sofia şi Steaua, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, informează novinite.com.

Trei dintre fanii stelişti au fost reţinuţi în timpul partidei, pentru că au aruncat cu fumigene. Un alt suporter a fost prins cu o fumigenă ascunsă în pantaloni, iar cel de-al cincilea fan a fost arestat pentru că a aruncat cu o sticlă în gardul stadionului, spărgînd-o.

Autorităţile bulgare au decis ca un fan să primească interdicţie pe un an la evenimentele sportive "din Bulgaria sau din străinătate". Ceilalţi suporteri au fost amendaţi cu sume cuprinse între 300 şi 400 de leva, scrie Mediafax.

Formaţia Steaua Bucureşti s-a calificat în grupele Ligii Europa, în urma remizei, scor 1-1 (0-0), din meciul de joi cu ŢSKA Sofia, din deplasare, din manşa secundă a play-off-ului competiţiei, după ce în tur se impusese, scor 2-0. La meciul din Bulgaria au asistat aproximativ 300 de fani stelişti.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează