INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LOKOMOTIV TBILISI - CRAIOVA 2-1

Lokomotiv Tbilisi - CS Universitatea Craiova 2-1. Cine i-a eliminat pe olteni: georgienii n-au mai jucat de 12 ani în Europa și e prima oară când trec de turul 1 preliminar!

CS Universitatea Craiova a fost eliminată de Lokomotiv Tbilisi (Georgia), scor 0-2, în turul 1 preliminar al Europa League.
CS Universitatea Craiova a fost eliminată de Lokomotiv Tbilisi (Georgia), scor 0-2, în turul 1 preliminar al Europa League.

Articol de - Publicat joi, 27 august 2020 19:40 / Actualizat joi, 27 august 2020 21:58

CS Universitatea Craiova a fost eliminată rușinos în Georgia de anonimii de la Lokomotiv Tbilisi (Georgia), scor 1-2, în turul 1 preliminar al Europa League.

Eliminarea celor de la CS Universitatea Craiova se înscrie în seria coșmarurilor din istoria fotbalului românesc, lângă episoadele Knattspyrnufelag, Dudelange sau Pobeda Prilep! Formația lui Cristiano Bergodi pornea favorită certă după tragerea la sorți, cu o cotă de 1,35 la calificare. Adversarii erau cotați cu 3,00.

Cine e Lokomotiv Tbilisi: 

  • Formație cu lot cotat la 4 milioane de euro. În comparație, numai Cicâldău valorează 5 milioane de euro!
  • Lokomotiv Tbilisi e la a 7-a prezență în cupele europene;
  • Georgienii au mai obținut o singură calificare în tururile preliminare, în sezonul 1999/2000, când au eliminat-o pe Linfield, din Irlanda de Nord (1-0 acasă, 1-1 în deplasare);
  • Ultima participare în cupele europene a fost în 2008, când a fost eliminată în primul tur al Cupei Intertoto de Etzella (Luxemburg), 2-2 acasă, 0-0 în deplasare;
  • Adversara oltenilor e pe 6 în prima ligă din Georgia, după 10 etape jucate, cu un golaveraj de 11-14. Prima divizie are 10 echipe;
  • Un singur jucător străin are Lokomotiv Tbilisi în lot, pe Imran Oulad Omar, fotbalist care a jucat doar 33 de minute la Clinceni, înainte să fie dat afară!

FOTO. Imagini de la eliminarea Craiovei

+8 FOTO

Citește și alte știri din Europa League: 

Ordabasy - FC Botoșani 1-2. Valeriu Iftime, despre posibilul duel cu Mourinho: „Să facem spectacol”

Fostul dinamovist Mahlangu, gol în poarta lui Pap! Cum a ajuns fotbalistul de un milion de euro în Kazahstan

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
kamouniyak
kamouniyak  •  28 August 2020, 14:58
Postat de sibelius pe 28 August 2020, 11:50

Ivan la Nationala de tineret a jucat bine. Doar acolo in ultimii 2 ani. Craiova dupa ce ca are un lot modest si un antrenor mediocru au facut si transferuri ciudate. tr-un timp scurt Rotaru a luat toate prostiile lui Gheorghe.

Ivan la nationala de tineret a jucat PROST. Dar a avut norocul sa fie "scos" de colegi. A prins lotul de Euro ca a dat 1 gol pe un contraatac cand a jucat varf impins. Repet,nu in banda. Iar la Euro il baga Radoi titular in locul lui Coman si nu a oferit absolut niciun gol si nicio pasa de gol. Daca nu era Coman introdus in meciul cu Amglia,am fi stat frumos acasa din hrupe cu Ivan. Nici nu face faza defensiva asa bine cum zic multi. E lent, nu baga piciorul, nu are viteza sa vina inapoi cu om.

corsair83
corsair83  •  28 August 2020, 14:28
Postat de catalin.fcdb pe 27 August 2020, 22:09

UMILINTA

Stiam ca CSU nu are nici o treaba cu Europa League, e echipa gen Viitorul...dar niciodata nu mi-as fi inchipuit ca descultii aia ar putea vreodata sa incurce oricare echipa romaneasca din playoff...din 45 de meciuri aseara, bomba a fost la Craiova, victorie outsider cota 7.

sakamoto
sakamoto  •  28 August 2020, 12:07

Marele Vinovat al dezastrului prazarilor cu georgienii, a fost incontestabil GINO IORGULESCU! Nu s-a straduit-chiar deloc talibanu-sa le asigure baietilor Olgutei Basilecxu, un arbitraj decent. Ca slava Domnului avem in campionat suflatori in fluiera, borfasi de nadejde. De ce dragule Gino? In campionatul Mafiot romanesc se poate si cind trebuie mai mult...pauza! Sabotaj! Citeam ieri ca numai Prazarii, ar fi reusit sa-i tamponeze pe arogantii croati de la Dinamo Zagreb. Ca dinsii-Prazarii-joaca in tehnica si in viteza! O tempora...O mores...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează