INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STUTTGART - SLOVAN BRATISLAVA 2-2 (ÎN TUR 1-0)

Ciprian Marica n-a avut aer cu Slovan Bratislava

Articol de - Publicat sambata, 28 august 2010 00:00

Atacantul Stuttgartului a jucat slab cu Slovan (2-2) şi a fost schimbat la pauză. "Am primit o lovitură în piept. Simţeam că mă sufoc", a povestit "tricolorul".

Ciprian Marica e încă departe de forma atinsă în a doua jumătate a sezonului trecut. Cu o săptămînă înaintea debutului "naţionalei" în preliminariile Euro 2012, pe 3 septembrie, cu Albania, atacantul "tricolor" încă alternează momentele bune cu cele slabe la VfB Stuttgart.

Joi seară, în returul play-offului Europa League, cu Slovan Bratislava, 2-2, după 1-0 în prima manşă, Marica a fost titular în atacul şvabilor. Însă mai mult decît un şut spre poartă, şi acela blocat (18), şi-o ocazie (45) nu i-a ieşit. Iar la pauză, antrenorul Christian Gross l-a înlocuit prompt.

"Am primit o lovitură puternică în piept şi în acel moment am simţit că mă sufoc, am rămas fără aer. Chiar eu am cerut schimbarea. În situaţia dificilă în care ne aflam, conduşi cu 1-0, era important să intre un coechipier apt sută la sută fizic, care să ajute echipa", a explicat "tricolorul".

Marica urma să efectueze un control medical în cursul zilei de ieri, dar e optimist: "Nu cred să fie ceva grav. Sper să mă refac repede pentru meciul de campionat cu Dortmund şi pentru preliminariile Euro 2012".

45 de minute a evoluat Marica la Stuttgart, în confruntarea cu Slovan Bratislava

5, adică "foarte slab", e nota primită de "tricolor" în cotidianul german Bild

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează