INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Coincidenţă incredibilă pentru o calificare istorică! Ce au în comun "Minunea de la Liberec" şi meciul Stelei de joi

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2015 15:19

Steaua se poate califica la Trondheim după 0-3 acasă, la fel cum a reuşit Dinamo cu Liberec acum 6 ani.

Atunci, Dinamo a pierdut turul cu Slovan în 2009, scor 0-2, însă suporterii au pătruns pe teren, iar UEFA a decis ca formația românească să piardă cu 0-3 la "masa verde".

O săptămînă mai tîrziu, pe 27 august 2009, Dinamo revenea incredibil prin golurile lui Andrei Cristea (3') și Marius Niculae (58', 82') și ducea meciul la penalty-uri.

Acolo a venit rîndul lui Matache să își intre în rol. Deși ratase Zicu, portarul lui Dinamo a apărat șuturile fostului rapidist Marcel Gecov, dar și al lui Liska, iar Dinamo s-a calificat mai departe după 9-8 la penalty-uri.

Acum, fix 6 ani mai tîrziu,  pe 27 august, Steaua vrea să revină tot după un 0-3 acasă. Roș-albaștrii se deplasează la Trondheim pentru returul cu Rosenborg.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
legoolas
legoolas  •  25 August 2015, 23:41

Ce v-ati mai bucura sa intoarca steaua scorul si sa faca si ei o minune de care ziceti voi. "Minunea de la Liberec" ati numit-o voi, eu o numesc spiritul de dinamovist care nu s-a pierdut per total.

milu
milu  •  25 August 2015, 09:45

ce tot o dati cu liberec?voi,specialistii lui peshte,nu vedeti organizarea superioara a jocului practicat de norvegieni?si daca prind o zi proasta tot nu pierd la o,marcheaza cel putin un gol acasa la ei.norvegienii sint mai buni ca fcsb,la fel cum au fost si sirbii.clar!

stelist_fcsbizat
stelist_fcsbizat  •  25 August 2015, 08:41

scorul la rosenborg fcsb poate varia pe parcursul meciului doar cam asa : 0-0 1-0 2-0 3-0 4-0 moment in care domnul gheorghe becali, stapanul nostru , va patrunde pe teren , il va urechea pe tade, pe chipciu si pe papp ii va da cap in cap, apoi va dansa ca michael jackson i.m bad!! i.m bad !!! astfel scorul va fi intors la masa verde la 3-0 pt rosenborg !!! exact ca la minunea de la liberec !!!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează