INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

Confirmare oficială: antrenorii de la FCSB și un fotbalist, pozitivi cu COVID-19 » Cine stă pe bancă în Serbia

Marius Popa (42 de ani), antrenorul de portari de la FCSB, are COVID-19, potrivit surselor GSP.ro
Marius Popa (42 de ani), antrenorul de portari de la FCSB, are COVID-19, potrivit surselor GSP.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 10:23 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 13:03

Staff-ul tehnic al celor de la FCSB a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Informația a fost confirmată oficial de club pe pagina de facebook. 

  • Backa Topola - FCSB se joacă joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Look Plus

FCSB. Toni Petrea și Neubert au coronavirus

„FCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către SYNLAB Romania, partener UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, au fost înregistrate 7 rezultate pozitive. Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager). Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome!”, este comunicatul dat de FCSB în urmă cu câteva minute. 

Vid pe banca tehnică în Europa League

Cazurile numeroase de Covid depistate în rândul staff-ului ridică acum problema managementului tehnic la meciul de joi seară cu Topola Backa, din turul doi preliminar al Europa League. FCSB intenționează să-i înlocuiască pe membrii infectați cu antrenori de la nivelul academiei, însă nu toți dețin licențe care să le permită să stea pe bancă la un meci de acest nivel. Cel mai probabil, Bogdan Vintilă va conduce echipa în calitate de „principal”, cu Pintilii secund.

Știre în curs de actualizare. Vom reveni cu amănunte.

Citește mai multe articole despre FCSB:

Idol pentru MM, dușman pentru Gigi Becali » Gestul din week-end nu i-a picat bine patronului de la FCSB

FCSB, scoasă din lupta la titlu: „Depinde cine face echipa și schimbările”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (161)
ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  15 Septembrie 2020, 20:58

Telefonul lui Gigi Becali va sta pe banca in Serbia, dar sa vedem acum cine ii va raspunde.

sxzy
sxzy  •  15 Septembrie 2020, 19:17
Postat de pompescu pe 15 Septembrie 2020, 18:29

Viitorul acestui club impostor este unul singur: DESFIINȚAREA!!!

linisteste-te pompilica ... uefa sa faca si teste anticovid , asa cum face teste antidopping !!

pompescu
pompescu  •  15 Septembrie 2020, 18:29
Postat de mario_rdfe pe 15 Septembrie 2020, 16:35

Fcsb joaca doua carti foarte riscante, Neubert si Covidul ! Stie ca este ultima sansa ptr a scoate ceva pe cei 3-4 jucatori pe care ii are de vanzare..iar fcsb risca totul! Nu si gigi, care afacerist smecher fiind, a batut in retragere si a anuntat" eu nu stiu nimic, nu ma bag, nu am nici tv " ! Practic, el sacrifica clubul ! Daca in Romania, lumea a inchis ochii...afara nu se poate ! fcsb este la mana sarbilor,daca aia cer teste, mai mult ca sigur ca vor descoperi multi jucatori infectati, iar fcsb este descalificata ! Este imposibil de crezut ca ai tot stafful bonlav, 7 oameni , iar dintre jucatori este doar unul ! Cred ca saptamana asta se decide viitorul acestui club !

Viitorul acestui club impostor este unul singur: DESFIINȚAREA!!!

Vezi toate comentariile (161)
Comentează