INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL, ÎN PLAY-OFF-UL EUROPA LEAGUE

Contra a stabilit noul obiectiv pentru Petrolul în Europa League: "Vrem în grupe!"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 08 august 2013 23:55

Cosmin Contra, antrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti, a comentat la Digi Sport calificarea în play-off-ul Europa League şi spune că acum şi-a propus ca obiectiv calificarea în grupele competiţiei.

"Am trăit intens finalul de meci, pentru că era posibil să fie nedrept fotbalul cu noi. Meritam această calificare. Am aşteptat să se termine timpul regulamentar, să văd cine e mai obosit să fac schimbare. Dar am văzut lovitura liberă şi ştiam că Gicu e în stare să înscrie de acolo.

Tot ce am pus în practică înaintea meciului, s-a văzut. I-am lăsat să joace pe olandezi, i-am atras în careul nostru, am ştiut să ne apărăm. Am şi ratat din poziţii foarte bune, dar nu am altceva decît să-mi felicit jucătorii. Au caracter, au învins în 10 oameni".

Despre evoluţia lui Gicu Grozav, jucător care a marcat din lovitură liberă în prelungirile meciului, Contra a spus: "Multă lume nu apreciază la Gicu schimbarea lui de atitudine, munceşte aleargă, se bate, vrea mult. Şi-a spălat un pic din păcate cu golul din prelungiri. Fotbalul îţi dă mereu şansa să te revanşezi, d-asta e frumos. Sper că de acum Gicu să fie aplaudat, chiar dacă are evoluţii mai puţin bune. Dacă va veni ofertă bună şi pentru el, şi pentru club, nu-l vom putea ţine".

Despre tragerea la sorţi de vineri: "Avem emoţii, dar sînt ambiţios, vreau în grupe acum. Mă bucur că s-au calificat toate echipele româneşti. Ne putem bate în Europa cu echipe cu bugete de 5-6 ori mai mari decît ale noastre".

Despre Bokila: "Îmi doresc din toată inima să vadă ce realizează coechipierii lui, să înţeleagă că are contract cu noi, e păcat că nu e şi el aici. Sper să-l facem să îi pară rău şi să revină la echipă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
black_sea_wolf
black_sea_wolf  •  09 August 2013, 00:25

Acum Contra nici macar nu a comentat... nici macar nu isi avea rostul... oricum trebuie sa ne obisnuim ca suntem mici pentru Europa asta mare... cu atat mai valoroase sunt victoriile din seara asta... fiti pe pace,vom fi "ciupiti" in continuare...dar cu atitudinea asta de invingatori putem invinge chiar si 14 jucatori... Felicitari echipelor! cred ca toti romanii au fost mandrii in seara asta !

letour
letour  •  09 August 2013, 00:06
Postat de letour pe 09 August 2013, 00:05

Din pacate, draga domnule, nu faci deloc cinste clubului al carui suporter sustii ca esti! Astfel de comentarii sunt de natura sa ii faca pe altii sa ii catalogheze pe rapidisti in multe feluri, cand, de fapt, este foarte clar ca neghina este destul de putina, dar mult prea vocala. RESPECTUL MEU PENTRU ADEVARATII RAPIDISTI! Tu, in schimb, nu esti unul dintre ei! Toate cele bune! :)

Nu tie iti era adresat mesajul sms23, scuzele mele! :)

letour
letour  •  09 August 2013, 00:05
Postat de sms23 pe 08 August 2013, 23:51

din contra daca taci ca prostul iti meriti soarta! de-aia echipele romanesti nu faceau performanta, se duceau ca mielul la taiere in germania italia, te ciupea arbitrul si gata! veneai acasa cu capul plecat! nu frate croatul ala tampit trebuie sa dea fault la Alcenat, si in loc de asta i-a dat rosu???????!!!! eu as face memoriu la uefa, acest moment a schmbat clar jocul! NU FURTURILOR!!!

Din pacate, draga domnule, nu faci deloc cinste clubului al carui suporter sustii ca esti! Astfel de comentarii sunt de natura sa ii faca pe altii sa ii catalogheze pe rapidisti in multe feluri, cand, de fapt, este foarte clar ca neghina este destul de putina, dar mult prea vocala. RESPECTUL MEU PENTRU ADEVARATII RAPIDISTI! Tu, in schimb, nu esti unul dintre ei! Toate cele bune! :)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează