INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HEEREVNEEN - RAPID, ORA 20:45, DIGISPORT

Copos a prins curaj după rezultatele Vasluiului şi CFR-ului: "Să marcăm cel puţin un gol"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 14:37

Patronul Rapidului, George Copos, a prins aripi după ce a văzut meciurile de aseară, în care Vaslui a obţinut un egal preţios pe terenul lui Fenerbahce, 1-1, iar CFR a învins acasă Slovan Liberec, 1-0.

"Am emoţii. M-au entuziasmat rezultatele celor de la CFR şi Vaslui. Acel egal acasă la turci este extraordinar pentru Şumudică şi Vaslui. Îmi doresc ca noi să nu pierdem sau dacă pierdem, să marcăm cel puţin un gol cu Heerenveen.

Eu cred într-un rezultat bun în Olanda pentru că Rapid este o echipă puternică. Sabău are principii dure în ceea ce priveşte pregătirea jocului", a spus George Copos pentru Mediafax. 

Finanţatorul giuleştenilor are încredere în echipa lui Sabău şi este convins că după această lună echipa va arăta mult mai bine din punct de vedere fizic. 

"Jucătorii sînt profesionişti. Şi sunt plătiţi în consecinţă. Eu cred foarte mult în ei, sînt profesionişti mari. Eu cred că după întreruperea campionatului din luna august echipa va arăta aşa cum trebuie", a afirmat Copos", a mai spus conducătorul rapidist.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  02 August 2012, 22:34

noi dam din ograda noastra pe coman,sburlea,sumudica si asteptam rezultate.iata au venit 0-4 cu heerenven.am adus toate petardele sa faca performanta.nu vom putea face.n-avem cu cine.o sa ne fie tot mai greu si in campionat.daca terminam campionatul pe locul 6 sa fim multumiti.vinde domnule copos echipa chiar nu te pricepi la acest sport.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 August 2012, 18:41

Copos a vazut ultimul meci din campionat al rrapidului? Eu l-am vazut (din nefericire) si pot sa spun ca la cum a jucat e principala candidata la retrogradare anul asta daca vor continua asa...Pai cum sa compari cum a jucat Vasluiul (meci pe care l-am vazut) cu ce joaca echipa lui? Nu stiu ce sa zic de cefure ca nu am rabdare sa ma uit la meciurile lor....dar Vaslui a jucat cu foarte mult curaj. Felicitari lui Sumudica, intotdeauna am zis ca e un antrenor MARE, la toate echipele pe unde a fost s-a jucat fotbal nu ca alti antrenori care pacalesc fotbalul..

varsity
varsity  •  02 August 2012, 18:04

Auzi frate la el! Aduce petarde de jucatori, un antrenor care tocmai a retrogradat, si vrea rezultate bune! Chietrosule, o sa ajungem in "B"!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează