INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID-HEERENVEEN 1-0

Copos sare la gîtul arbitrilor: "O ruşine pentru UEFA! Mîine trimit scrisoare de protest!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 august 2012 00:30

George Copos a vorbit la sfîrşitul meciului cu Heerenveen şi nu s-a sfiit să atace dur arbitrajul atît din turul din Olanda, cît şi la partida reutur. Mai mult, acesta anunţă că mîine va trmiite o scrisoare de protest pentru aceste evenimente.

"Să le fie ruşine arbitrilor pentru că nu ne-a dat acel penalty în Olanda, aici la fel, să le fie ruşine pentru acel gol anulat. Să le fie ruşine celor de la UEFA! Asta este o ruşine! Arbitrii trebuie să nu mai oficieze nici un meci. O ruşine pentru arbitrii, o ruşine pentru UEFA. Hoţi ordinari de nemţi. E vorba de munca jucătorilor şi antrenorilor.

Este adevărat că noi am greşit mult, dar jucătorilor li s-a furat munca. Cum poţi să anulezi un astfel de gol. O ruşine! Am simţit că ne putem califica. Avem jucători care nu au ce căuta la Rapid, dar oricum nu trebuia furat meciul. Teixeira a fost magistral. Dar mi-a plăcut toată echipa. Voi trimite o scrisoare de protest", a spus George Copos la emisiunea Fanatik Show de la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sibelius
sibelius  •  10 August 2012, 00:21

Sa le fie rusine si ziaristilor care nu stiu nici sa scrie corect in limba romana, nici sa foloseasca semnele de punctuatie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează