INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC BOTOŞANI - LEGIA VARŞOVIA, AZI, 20:00, GSP.RO ŞI DIGI 1

Cordoș știe cum ar crește șansele moldovenilor de a merge mai departe în Europa League: "Un gol rapid i-ar bulversa!"

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2015 00:00

Andrei Cordoș a făcut pentru cititorii Gazetei avancronica revanșei cu Legia Varșovia. Stoperul de 27 de ani consideră că șansele de calificare sînt în continuare egale, chiar dacă polonezii au avantajul golului din manșa tur.

- Andrei, ce trebuie să facă echipa ta pentru a cîștiga cu Legia?
- Trebuie să avem aceeași dăruire pe care am arătat-o în tur, dar să reușim să rămînem concentrați sută la sută pînă la final, pentru a nu mai primi gol. În Polonia am pierdut nemeritat, asta-i părerea mea! E clar că în fotbal trebuie să ai și un dram de noroc. Cred că putem să profităm de faxele fixe și să marcăm un gol rapid. Dacă vom reuși asta, avem șanse mari să întoarcem rezultatul.

- Cum veți aborda partida dacă marcați? Atacați în continuare sau vă închideți?
- Nu pot să îți spun dinainte, depinde foarte mult de cursul jocului. Că ne apărăm cu zece oameni sau atacăm tot cu atîția, chiar nu contează, important e să ne calificăm (rîde).

- Grozavu a spus că ar pierde două meciuri de Liga 1 pentru a se califica...
- (rîde) Sînt de acord, eu aș renunța și la trei meciuri, doar să mergem mai departe! Ar conta enorm o calificare, avînd în vedere că sîntem la prima participare europeană, ar fi o performanță colosală.

- Legia e un club mai mare decît Botoșani...
- Așa e, au foarte mulți bani, cel puțin la nivelul Stelei, poate chiar mai bine, însă asta nu înseamnă că noi nu avem valoare. Veți vedea că vom termina meciul cu capul sus!

- Ca joc cum ți se par polonezii?
- Alcătuiesc o echipă extrem de agresivă, cred că aici ne-au cam dominat în tur. Acum îi cunoaștem mult mai bine și îi vom trata la fel, mai ales că jucăm acasă, în fața fanilor.

"Sîntem în fața unei performanțe unice. Totuși, ca să ne calificăm, trebuie să se așeze astrele, toate să fie cu noi, rîul, ramul pentru că Legia e un adversar foarte puternic"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani

"Fac un apel la publicul spectator să nu mai privească meciul ca la teatru. Să fie alături de noi, de băieți, să-i încurajeze. Cînd au fost alături de băieți, băieții i-au răsplătit cu efort, cu dăruire"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani

"Am visat înainte de meciul tur că ne calificăm la penalty-uri. Acum nu știu dacă a fost vis sau închipuire" :)
Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani

5,50e cota oferită de Public Bet pentru calificarea Botoșaniului. Legia e favorită clară să meargă mai departe, cu 1,10

4,10e cota oferită de Public Bet pentru un succes al gazdelor diseară, cu minimum două goluri înscrise de elevii lui Grozavu

caseta botosani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează