INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK - FCSB, 21:45, PRO TV, GSP.RO

CORESPONDENȚĂ DIN CROAȚIA Portret CONTROVERSAT al lui Gigi Becali în presa croată » Cu cine e comparat şi concluzia: "Cu el nu te plictiseşti"

Articol de - Publicat joi, 09 august 2018 12:00

Gigi Becali a fost eroul unui articol în presa croată, mai exact Frane Vulas i-a creionat portretul pentru Slobodna Dalmacija. Cum este văzut patronul FCSB de către străini?

"Fotbalul românesc are o combinaţie între Zdravko Mamici şi Zeljko Kerum, într-o singură persoană. El este Gigi Becali, unicul proprietar al clubului FCSB, care se numea Steaua. Este unul dintre cei mai bogaţi oameni din ţară și discursurile sale umplu paginile de media", şi-a început articolul redactorul croat.

Mamici este fostul preşedinte al lui Dinamo Zagreb, condamnat pentru fraudă printre altele, plus alte scandaluri la activ. Kerum este fostul primar al Splitului, şi el un personaj politic controversat.

Gigi e ca Barca, la slogan

Se aminteşte de celebrul episod cu Maybach-ul şi ranga sau faptul că a interzis ca vreun fotbalist gay să joace vreodată pentru echipa lui. Se povesteşte de schimburile de terenuri cu armata şi i se atribuie o avere de 600 de milioane de dolari.

"Fiu de cioban, este compatbil cu sloganul clubului Barcelona - "Mai mult decât un club". Ceea ce a aruncat fosta campioană a Europei într-o umbră mare. Potrivit declaraţiilor şi a numeroaselor incidente, Mamici este copil mic. A fost suspectat de răpire a trei persoane suspectate şi ele de a fi implicate în furtul maşinii lui. A spus în 2010 că la Steaua nu va juca niciun homosexual.

Renumitul club românesc, fost campion european în 1986, a trebuit să-şi schimbe numele, tricoul, stema, chiar şi stadionul unde a jucat", mai scrie sursa citată, amintind şi de faptul că FCSB i-a pierdut pe suporteri în detrimentul grupării Armatei din liga a patra.

I-au pus şi acţiunile vărului

I se atribuie şi unele fapte ce aparţin de fapt lui Ioan Becali, vărul său, printre care episoadele agresărilor unor jurnalişti şi a unui scandal la cazinou. Oricum, concluzia este clară: "Cel puţin cu Gigi Becali nu te plictiseşti!".

  • Hajduk Split - FCSB se joacă în această seară, de la ora 21:45, în direct la Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. Returul va avea loc săptămâna viitoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
luputu
luputu  •  09 August 2018, 21:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hitman222
hitman222  •  09 August 2018, 17:20
Postat de gigi_becali_8 pe 09 August 2018, 15:04

Pana si astia stiu ca FCSB este STEAUA ! Bravo ! Uite cum zic ei : " Renumitul club românesc, fost campion european în 1986, a trebuit să-şi schimbe numele, tricoul, stema, chiar şi stadionul unde a jucat" Adica Steaua si-a schimbat numele in FCSB , stadionul in National Arena si emblema in steaua cu 7 colturi :) Sa vina Poison 5 sa ne dea explicatii si sa ii certe pe acesti jurnalisti care nu se pricepe ! :))

Pentru prostI fcsb e steaua, asa e! :)))))))))) Steaua prostilor.

xnread
xnread  •  09 August 2018, 16:09

Interesant articol, l-am citit în original - ,, Kontroverzni biznismen i političar: Mamić i Kerum, sve u jednom - to je Gigi Becali! / Afacerist și politician controversat : Mamić și Kerum, totul într-unul - asta e Gigi Becali! ''.:)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează