INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID VIENA - FCSB, JOI, 21:30, PRO TV, GSP.RO

CORESPONDENȚĂ GSP DIN VIENA. GALERIE FOTO Nicolae Dică își ia toate măsurile de siguranță: "Ne vom da seama după dubla cu Rapid cât a contat asta"

FOTO: Raed Krishan +19   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 22 august 2018 21:04

Nicolae Dică i-a lăudat pe austriecii de la Rapid Viena, însă spune că nu se sperie de ei. Antrenorul celor de la FCSB a vorbit și despre influența pe care Andrei Ivan o poate avea asupra calificării. 

"Ne vom da seama după cele două jocuri dacă a fost un avantaj faptul că jucăm primul meci în deplasare. Rapid Viena este o echipă de viteză, redutabilă de la mijloc în sus. Defensiv, au și ei anumite probleme, important este ca noi să știm și să putem profita de aceste probleme.

Schwab e omul care dă consistență jocului, Berisha e un fotbalist de viteză, care destabilizează. Dar nu am luat măsuri speciale pentru unul dintre adversari în pregătirea jocului. Îi tratăm pe toți cu aceeași atenție.

Ivan știe fotbalul românesc, este un jucător de calitate. Ne vom da seama după dubla cu Rapid cât a contat asta, faptul că el ne cunoaște destul de bine. Cred că șansele de calificare sunt 50 la sută 50 la sută", a declarat Dică la conferința de presă care prefațează duelul cu Rapid Viena. 

Foarte deranjat s-a arătat antrenorul lui FCSB la întrebarea Gazetei, "Veți juca ofensiv contra Rapidului, mai ofensiv decât ați făcut-o până acum în campionat și în cupele europene?", justificându-se cu numărul de goluri totale înscrise în acest sezon și cu posesia echipei lui. Antrenorul a plecat bombănind din sală, chiar afirmând că ar fi făcut o greșeală că s-a prezentat la conferința de presă. 

"Dacă am făcut față presiunii de la Split..."

Olimpiu Moruțan a fost jucătorul prezent la întâlnirea cu ziariștii, ceea ce a întărit ideea că tânărul jucător al FCSB va fi titular mâine.

"Am venit aici să câștigăm, să facem un rezultat pozitiv, printr-un joc bun. Suntem obișnuiți cu presiunea și mă refer aici mai ales la atmosfera de la Split, căreia i-am făcut față. Repet, am venit la Viena cu gândul să câștigăm. La acest club nu există o altfel de abordare. Nu am avut probleme de adaptare fiindcă am fost primit foarte bine de colegi și mi se pare că suntem o familie". 

Imaginea clubului SK Rapid

Pe mesele din sala conferinței de presă gazdele au pus niște foi volante pe care erau expuse succint idealurile și filosofia clubului vienez. "Clubul Sportiv Rapid este o comunitate" era prima aserțiune, explicată prin solidaritatea familiilor, vecinilor și lucrătorilor de la Schmelz. Urmau apoi afirmații de genul "Însemnătatea clubului SK Rapid constă în tradiție" sau "Viena este orașul nostru. Ea ne modelează și noi o reprezentăm".

Vezi și: GALERIE FOTO După 23 de ani » Cristian Geambașu, despre orașul unde FCSB luptă pentru calificarea în grupele Europa League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează