INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INTER - LUDOGOREȚ

CORONAVIRUS. Măsuri urgente luate la Inter - Ludogoreț, din cauza epidemiei!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 25 februarie 2020 09:41

CORONAVIRUS. Partida retur din „16”-imile Europa League, Inter - Ludogoreț, se va disputa cu porțile închise, din cauza pericolului produs de epidemia de coronavirus în Peninsulă.

  • Inter - Ludogoreț se joacă joi, 27 februarie, de la ora 22:00. În tur, formația lui Antonio Conte s-a impus, scor 2-0;

Comunicatul oficial a fost publicat pe site-ul lui Internazionale Milano: „Inter Milano anunță că, în conformitate cu cerințele autorităților din Regiunea Lombardiei, a Municipiului Milano și în concordanță cu UEFA, confruntarea din returul «16»-imilor Europa League dintre Inter și Ludogoreț se va disputa cu porțile închise”.

📢 | OFFICIAL STATEMENT #InterLudogorets will be played behind closed doors on Thursday 27 February at San Siro Full statement 👉 https://bit.ly/32pi7VZ #FCIM

Posted by Inter on Monday, February 24, 2020

Alertă de coronavirus în Italia

Weekendul trecut au fost amânate patru meciuri din etapa a 25-a de Serie A, dar la finele săptămânii viitoare situaţia va deveni mult mai delicată. Din cauza epidemiei de coronavirus, care a făcut deja 4 victime în Peninsulă, toate partidele rundei a 26-a riscă să aibă aceeaşi soartă, inclusiv marele Derby d'Italia, Juventus - Inter, programat duminică seară la Torino!

  • Cazurile de coronavirus din Italia au fost înregistrate în regiunile Lombardia și Veneto, unde sunt înregistrați 176.000 de români, respectiv 127.00 de români.
  • La nivel global, numărul persoanelor infectate se apropie de 80.000, iar numărul deceselor a depășit 2.600, informează Libertatea.

Dacia Arena, închisă din cauza coronavirusului

Udinese - Fiorentina, programat sâmbătă, 29 februarie, pe Dacia Arena, este amânat, după ce autorităţile din Friuli au anunţat că suspendă orice adunare sau manifestaţie publică, inclusiv un eveniment fotbalistic, până la 1 martie. Şi Parma - SPAL are şanse mici să se dispute duminică, de teama extinderii coronavirusului.

CITEȘTE ȘI:

LIVERPOOL - WEST HAM 3-2 // VIDEO+FOTO Sezonul miraculos al „cormoranilor” continuă! Salah și Mane au întors rezultatul pe Anfield

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează