INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ”OPTIMI”-TUR EUROPA LEAGUE

Coşmarul italienilor » Tudor va fluiera duelul românesc Maxim vs Radu în Stuttgart - Lazio

Tudor îl calmează pe Pandev într-un final nervos la PSV - Napoli, oaspeții primind 5 cartonașe după minutul 84 +1   FOTO
Tudor îl calmează pe Pandev într-un final nervos la PSV - Napoli, oaspeții primind 5 cartonașe după minutul 84

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 martie 2013 22:05

Delegat la turul ”optimilor”, bucureşteanul a mai arbitrat-o pe Lazio în 2009, cu Salzburg, în grupele Cupei UEFA. Italienii s-au plîns că le-a refuzat un penalty clar, pierzînd meciul (1-2).

Un român împarte dreptatea în teren la duelul românilor în "optimile" Europa League! Alexandru Tudor fluieră mîine seară prima manşă a meciului dintre Stuttgartul lui Maxim şi Lazio, trupa lui Ştefan Radu. Italienii n-au însă deloc amintiri plăcute, recente sau chiar mai vechi, legate de centralul bucureştean!

Tudor a fost acuzat chiar de Lazio c-a dezavantajat-o în decembrie 2009 şi n-a mai trecut de grupele Cupei UEFA. S-a întîmplat în penultima etapă, la 1-2 cu Salzburg. Agenţia lalaziosiamonoi.it scrie că "românul, printre cei mai buni arbitri din ţara sa, a refuzat un penalty clar la Zarate, la 1-1. Lazialii, ce au încasat 7 cartonaşe galbene, s-au oprit să protesteze. Iar pe contraatac au luat gol în minutul 78".

Ultimul episod negativ cu Tudor l-au trăit italienii chiar în acest sezon, tot în Europa League. Napoli a pierdut în grupe fără drept de apel la Eindhoven, 0-3 cu PSV, într-un meci condus fără greşeală de român. "A acordat 10 «galbene», specialitatea sa, dintre care opt lui Napoli", a comentat sursa citată.

Şi Stuttgart vrea returul cu spectatori!
Lazio a făcut recurs la sancţiunea UEFA de a evolua două partide acasă fără spectatori şi, fapt inedit, are sprijinul lui Stuttgart. Clubul şvab a depus un memoriu la forul european, în care solicită ca returul de pe 14 martie să fie cu porţile deschise!

VfB vine astfel şi în ajutorul celor 3.000 de fani ce doresc să meargă la Roma. Lazio a primit 2 partide de suspendare a terenului şi 40.000 de euro amendă pentru manifestările extremiste ale fanilor (foto 2) la returul cu M'Gladbach din "16"-imi. Curtea de Apel a UEFA va lua azi o decizie.

5 meciuri a condus Tudor în grupe şi "16"-imile actualei ediţii a Europa League, plus două în tururile preliminare, acordînd 34 de cartonaşe galbene şi unul roşu

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
gerula666
gerula666  •  06 Martie 2013, 02:26

TUDORE arde-mi in cizma pe Italieni, hahaha :))

vladutz13
vladutz13  •  06 Martie 2013, 01:13

Mda, cum anume ii sprijina pe germani??? ca din aia 3000 cativa tot o sa fie injunghiati la Roma!!! Ar trebui sa fie suspendati non-stop.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează