INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA, MÎINE, 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cosmin Olăroiu: "Steaua să creadă în şansa ei! Cu adevărat, nu doar la nivel declarativ"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2010 00:00

Fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olăroiu, a comentat şansele Stelei în deplasarea din Italia

"Napoli e puternică, dar nu invincibilă. Steaua să creadă în şansa ei! Cu adevărat, nu doar la nivel declarativ, cu promisiuni de genul «facem, dregem». Jucătorii, în sinea lor, să fie convinşi că se pot întoarce din Italia calificaţi în primăvara europeană. E greu, dar nu imposibil.

Defensiva lor este vulnerabilă. Dossena şi Maggio sunt jucători care au probleme pe faza de apărare. Apoi, portarul De Sanctis e foarte bun într-un meci şi foarte slab în altul. N-are constanţă.

Atmosfera va conta enorm la acest meci! Am fost pe stadionul „San Paolo" şi am simţit presiunea pe care publicul o pune pe echipa adversă. În plus, Napoli e ultima formaţie italiană cu şanse de calificare în Liga Europa. De aceea, va juca nu doar pentru ea, dar şi pentru imaginea ţării. Jucătorii Stelei trebuie să fie puternici psihic."

sursa: adevărul.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează