INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AALBORG - STEAUA, AZI, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DOLCE1, DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Costel Gâlcă îşi avertizează jucătorii înainte de Aalborg: "Să fim atenţi, să nu ne surprindă pe contre!"

Gâlcă poate obține diseară cea mai bună performanță din scurta sa carieră de antrenor la Steaua, calificarea în primăvara europeană
Gâlcă poate obține diseară cea mai bună performanță din scurta sa carieră de antrenor la Steaua, calificarea în primăvara europeană

Articol de - Publicat joi, 27 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 noiembrie 2014 21:58

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, se teme de fazele fixe şi speră că înlocuitorii suspendaţilor Szukala şi Prepeliţă se vor ridica la nivelul aşteptărilor.

- Ce impresie v-a făcut Aalborg în ultimele meciuri, domnule Gâlcă?
- Una foarte bună! Pentru a obţine un rezultat bun joi seara e nevoie să fim atenţi la fazele fixe, pentru că ei pleacă rapid pe contraatac, imediat ce recuperează balonul.

- Mai precis, ce ar trebui să faceţi?
- Să reacţionăm după pierderea mingii. Să reacţionăm rapid, să recuperăm. Sper ca valoarea echipei şi valoarea individuală vor hotărî în favoarea noastră.

- Acuzaţi absenţele lui Szukala şi Prepeliţă?
- Din păcate, ajungem iar în faţa unui meci extrem de important fără două piese grele. Sper totuşi că înlocuitorii vor fi la acelaşi nivel.

- Apropo, cine va juca la mijloc în locul lui Prepeliţă?
- Va precumpăni experienţa sau forma.

- Păi, nici Bourceanu, nici Breeveld n-au prea jucat în ultima vreme, ca să fie în formă.
- Puteţi să vă gîndiţi la ei, dar şi la Filip de ce nu?!

- Luchin sau Papp în centrul apărării?
- Cel care va arăta cel mai bine la antrenament.

- Am înţeles. Adică nu, dar succes!

" Steaua arată extraordinar de bine în atac, Keşeru şi Chipciu sînt devastatori! Sîntem obligaţi să fim mult mai prevăzători în defensivă, să n-o păţim iar ca la Bucureşti" ( Kent Nielsen, antrenor Aalborg)

"N-am uitat nici acum acel 0-6 din tur, sperăm să schimbăm joi seara impresia proastă lăsată în România" (Rasmus Wurtz, mijlocaş Aalborg)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
cristid.
cristid.  •  27 Noiembrie 2014, 17:10
Postat de wwerko80 pe 27 Noiembrie 2014, 11:55

In tur au avut si putin noroc, au jucat aia in 10. Acum aalborg a primit doar 2 goluri in ultimele 3 meciuri si a batut liderul grupei cu 3-0 in danemarca. Adauga determinarea pe care o au ca sa isi ia revansa si nu o vad prea bine pe steaua. Poate au ramas cu vreun complex din tur, singura sansa a stelei :))

Am urmarit rezumatul acelui meci Aalborg - Kiev. A fost unul dintre cele mai mincinoase scoruri din ultimul an cred. Dinamo a ratat de peste tot, iar Aalborg inscria pe banda rulanta din jumatati de ocazii (se aseamana cu acel 6-0 al nostru cu ei :D)

vladutz13
vladutz13  •  27 Noiembrie 2014, 13:51
Postat de djeurofighter pe 27 Noiembrie 2014, 09:26

Sa ne surprinda pe contre? Pai aia nu au niciun interes sa ne astepte pe noi sa atacam tinand cont ca sunt in spatele nostru in clasament si joaca in fata propriilor suporteri.

Da, dar nu sunt ei capabili sa atace pozitional prea mult pt ca au probleme mari in aparare. Asa au facut praf pe Dinamo Kiev, pe contre, asa erau sa ne dea si noua 3 goluri in prima repriza la Bucuresti. Ei cu un egal diseara si o victorie in Portugalia au sanse foarte bune sa se califice. La meciuri directe stau peste Dinamo Kiev... deci si de-acolo ar putea sa aiba bulan daca Kievul face maxim egal diseara. Nu, nu cred ca sunt disperati.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 13:00
Postat de djeurofighter pe 27 Noiembrie 2014, 09:44

De cele mai multe ori el gandeste pe dos.

posibil. bine ca nu ii iese niciodata pasenta, nu ?.>)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează