INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AEK ATENA - FC VASLUI 3-0

Cristi Dulca: "Unii jucători n-au experienţă pentru un asemenea nivel" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2009 00:00

Antrenorul lui FC Vaslui, Cristian Dulca, a declarat, joi, după eliminarea din Liga Europa, că AEK Atena a fost superioară formaţiei sale, pentru care lipsa de experienţă a fost decisivă în acest joc.

"Vreau să felicit echipa AEK Atena şi să le urez multă baftă în grupele Ligii Europa. Astăzi au fost mai buni şi au marcat pe greşelile noastre. Am fost la 30 de minute de o calificare istorică, însă unii jucători nu au experienţă pentru un asemenea nivel, lucru vizibil", a spus Cristi Dulca, transmite NewsIn.

"Ştiam că va fi o partidă dificilă pentru noi. În momentul în care am primit primul gol, am avut numeroase probleme în joc, lucru care ne-a marcat foarte mult. La acest nivel, dacă nu înscrii, nu reuşeşti să te califici", a adăugat tehnicianul vasluienilor, vizibil marcat de înfrângerea categorică de la Atena.

FC Vaslui a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, de AEK Atena, în deplasare, cu scorul de 3-0, în manşa secundă a play-off-lui. Golurile partidei au fost marcate de Manduca (59) şi Scocco (74, 79).
 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rivalul lui David Popovici a părăsit Satul Olimpic și îi dă dreptate sportivului român » Prim mic iureș la Paris: „Trebuia să facem ceva!”
Jocurile Olimpice
Rivalul lui David Popovici a părăsit Satul Olimpic și îi dă dreptate sportivului român » Prim mic iureș la Paris: „Trebuia să facem ceva!”
Mourinho a făcut cea mai scumpă achiziție din istoria fotbalului turc! Primul român în top e pe locul 52
Campionate
Mourinho a făcut cea mai scumpă achiziție din istoria fotbalului turc! Primul român în top e pe locul 52
Scandal în Ghencea, după golul de 0-2 din FCSB - Oțelul: „De la Steaua să plecați!”
Superliga
Scandal în Ghencea, după golul de 0-2 din FCSB - Oțelul: „De la Steaua să plecați!”

„99% dintre sprinterii olimpici sunt dopați” » Un fost nume mare, trecut prin experiențe grele în închisoare, face declarații care zguduie Jocurile Olimpice

Singurul antrenor care a adus o medalie olimpică înotului masculin românesc despre David Popovici: „Un adevărat fenomen, alții cedează la primul obstacol” + Marea întrebare: „Au o secretomanie ca la ambasadă”


Comentarii (18)
minu88
minu88  •  28 August 2009, 21:25

trebuie sa recunosc pana la gol nu am recunoscut echipa... nici in primul an de liga 1 nu juca asa de slab... dupa gol si-au mai revenit un pic, chiar faceau un presing ucigator care a dus la un meci pe contre pe care din pacate l-am pierdut. asta e ... zmeu a fost de pe alta planeta.. buhus a gresit la golul 2 dar pana atunci a jucat impecabil aproape... asta e viata... v-om reveni la anu cu lectia invatata si o sa facem o figura frumoasa :)

minu88
minu88  •  28 August 2009, 21:22
Postat de pe 28 August 2009, 00:27

Santeti pierduti in spatiu. Mai invatati si sa reveniti doar cand mai meritati cu adevarat, nu ca acum cand ati luat locul Rapidului. Trebuie evitat pe viitor asemenea reprezentante.

hai lasa-ne... rapid de cate ori a fost eliminata in primele faza ale competitiilor europene.. chiar de formatii mai slabe pana ati ajuns si voi in sferturi odata.... lasati-ne si pe noi sa acumulam experienta.... daca nu stiati asta e prima infrangere a noastra in europa. anul trecut noi am adus cele mai multe pct uefa... cand rapidu' daca tin minte a fost eliminata imediat... asa ca tine-ti gura si nu mai comenta aiure.

 •  28 August 2009, 18:53

bravo dalia ai perfecta dreptate,orice echipa din romania pierdea la a.e.k.,iar pentru mihai dinamovistul ii urez bafta in continuare si aseara am fost roman si am tinut cu echipele toate din romania.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează