INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CS U CRAIOVA - AC MILAN

CS U CRAIOVA - AC MILAN // GALERIE FOTO Eterna Terra Bella » 18.000 de olteni i-au primit pe cei de la Milan ca la Napoli!

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2017 21:29

Senzaţională atmosfera de la Severin, la partida dintre CS U Craiova și AC Milan, din preliminariile Europa League. "E ca pe vremuri", vorba unui fan îmbrăcat în recent plecatul Ivan.

Sunt aproape 20.000 de olteni, trecuţi peste dealul Balota şi încălziţi la terasele de lângă Dunăre. Cu steaguri multe în alb şi albastru, gazdele s-au reobişnuit repede cu Europa, de parcă la Kladovo începe vestul, nu Serbia.

Şi au cântat le ritm de Tudor Gheorghe și şi-au imaginat cum Mitriţă ar îmbrăca un tricou de anii '80.

Coregrafie cu 1948

S-a scandat "Ştiinţa", iar "oltenii pe viaţă şi pe moarte au avut şi o coregrafie specială, amintind de 1948, anul fondării Universităţii Craiova.

Au venit şi circa 1.000 de italieni, mulţi dintre ei din fan-cluburile din România şi Serbia. Suporteri pentru care un Zapata văzut la Severin este aur curat.
Aseară, la Craiova s-a auzit imnul Europa League. Acoperit, însă, de Cântec pentru Oltenia.

Playtech: HALUCINANT! ABUZURILE înfiorătoare ale lui Bela Karoly. Ce i-a făcut unei campioane din România, dezvăluirile sunt TULBURĂTOARE


Comentarii (1)
stefan..
stefan..  •  27 Iulie 2017, 23:22

Respect, Milan!... Felicitari, Stiinta!... O revenire onorabila in Europa... Evident, societatea lui Mititelu nu avea unde "revenii", asa cum ar spune fanii lui "ne-a Ady", dar nu asta e important. Dilema? Mangia va reusi la fel ca Multescu? Rezultate in campionat, dar si ca joc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează