INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »   CSU CRAIOVA - AC MILAN 0-1

CSU CRAIOVA - AC MILAN // Devis Mangia îi reproșează arbitrului faza din care Milan a marcat la Severin: "Nu a avut plasament bun"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iulie 2017 23:23

Devis Mangia, tehnicianul lui CS U Craiova, s-a declarat foarte mulțumit de evoluția fotbaliștilor săi, deși oltenii au pierdut disputa cu AC Milan (0-1), și a avut un reproș la adresa centralului turc Halis Ozkahya. 

Ricardo Rodriguez a marcat unicul gol al celor de la Milan din lovitură liberă, cu câteva momente înainte de finalul primei reprize.

"Am făcut un meci bun, dar cred că a fost o înfrângere nemeritată, am avut o primă ocazie importantă, am fi putut deschide scorul. Voiam să punem în dificultate Milan, îi felicit pe cei trei atacanti ai noștri, dar și restul echipei.

Ar trebui să mă supăr puțin pe arbitru, că nu era la locul potrivit. Acea lovitură libera probabil că nu a fost. Acum trebuie să ne jucăm șansele la Milano. Chiar dacă am pierdut, cred că am jucat bine. Sunt mândru și de comportamentul fanilor noștri", a spus Mangia la TV Digi Sport. 

Meciul retur va avea loc pe data de 3 august, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  28 Iulie 2017, 08:20

Macaronarul s-a integrat bine la conditziile locale:cind pierzi, intotdeauna de vina este arbitrul! Si uite asa cum ne vedetzi, oltenii se vor califica, dupa meciul retur. Oare?

lionforever
lionforever  •  28 Iulie 2017, 00:00

Așa este prea ușor a fluierat turcul acea lovitura libera , faze la care Milan sunt letali i-am văzut și cu Bayern , iar per total prea mult respect a acordat milanului .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează