INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AC MILAN - CSU CRAIOVA, JOI, 3 AUGUST, 21:45, PRO TV, GSP.RO

CSU Craiova merge în infern » Care sunt șansele ca San Siro să fie arhiplin la ora meciului

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2017 15:50

Rossonerii ar putea vinde toate biletele disponibile pentru partida programată joi, ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV. Trupa lui Mangia va evolua pe un San Siro plin cum n-a mai fost decât la derbyuri.

Prima apariție oficială a noii squadre a lui Montella a generat un entuziasm nemaipomenit la Milano. Returul din preliminariile EL cu CS U Craiova de mâine i-a făcut pe tifosii rossoneri să stea din nou la cozi la bilete și se estimează că " San Siro" va fi plin la ora partidei.

 #sansiro și #soldout sunt hashtagurile cu care fanii s-au mobilizat pe rețelele de socializare, depășind cota de 60.000 vândute. Achizițiile de peste 200 de milioane și victoria din tur, 1-0 la Severin, au făcut ca revenirea Milanului în Europa să se joace probabil cu casa închisă!

Gazzetta dello Sport a aflat că deja meciul cu oltenii a ajuns al patrulea în topul all-time al asistențelor de pe arena lombardă în luna august! Doar Milan - Inter, cu peste 78.000 de fani în 2009, Milan - Steaua Roșie, în 2006 cu 70.000 de spectatori, și Milan - Bologna, din campionat în 2008 cu 63.000, au fost mai urmărite!

"E foarte greu pentru Craiova să mai spere la calificare, deși fotbalul mai oferă surprize. Putea face un egal în tur, pentru că era un rezultat meritat"
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj, în Gazzetta dello Sport

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dansy
dansy  •  03 August 2017, 08:43

Cred ca Universitatea nu are nimic de perdut,dar nu are cum sa se califice.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close