INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - VORSKLA, JOI, 18:00, TVR1, RADIO GSP ŞI LIVETEXT GSP.RO

Cu soarele-n cap! » Strategia dinamoviştilor pentru a învinge Vorskla

La ora meciului dintre Dinamo şi Vorskla vor fi 32 de grade Celsius
La ora meciului dintre Dinamo şi Vorskla vor fi 32 de grade Celsius

Articol de - Publicat miercuri, 24 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 13:19

Dinamoviştii au stabilit cu TVR 1 să pună meciul de joi la ora 18:00, cînd vor fi 32 de grade Celsius, fiind anunţat cod galben.

Roş-albii se folosesc şi de natură pentru a-i învinge pe Vorskla Poltava mîine, de la ora 18:00, live TEXT pe GSP.RO şi în direct la TVR 1. Dinamo a stabilit de comun acord cu televiziunea naţională ora desfăşurării meciului, iar această decizie a fost luată şi după ce "cîinii" au jucat foarte bine duminică, împotriva Sportului (2-0), de la ora 18:00.

Pentru ziua de joi a fost anunţat cod galben de temperaturi ridicate, la ora partidei anunţîndu-se 32 de grade, vreme cu care ucrainenii nu sînt chiar obişnuiţi! Cel mai bine se vor simţi africanii Zie Diabate şi Djakaridja Kone, ambii anunţaţi titulari. Contra Sportului mai mulţi fotbalişti au avut de suferit din cauza căldurii insuportabile, printre care şi Gabriel Torje, care în repriza a doua a prins soarele pe partea lui. "După cîteva curse, eram cam terminat, mă luase un pic ameţeala", le-a mărturisit mijlocaşul colegilor după meci.

"Supraîncălzirea duce la extenuare"
Cu ce afectează un sportiv temperaturile ridicate explică un doctor din Liga 1: "Temperatura corpului creşte considerabil după ce termometrul depăşeşte 30 de grade. Efortul şi supraîncălzirea duce la extenuare, astfel că e nevoie de o pauză de hidratare la un interval de cel puţin 20-25 de minute. Altfel pot interveni ameţeli şi chiar probleme mai grave! În cazul ucrainenilor, ei sînt mai puţin obişnuiţi decît noi să joace cu soarele în cap, întrucît temperaturile sînt mai mici la ei, plus că evoluează mai mult în nocturnă!".

22 de grade Celsius vor fi joi, la ora meciului, în Ucraina, cu zece grade mai puţin decît la Bucureşti

Playtech: Cum a arătat Simona Halep mireasă. Rochia inedită a lăsat mască toţi invitaţii


Comentarii (23)
rsmadmin
rsmadmin  •  24 August 2011, 20:46

Sa ii invinga Dinamo, si sa treaca mai departe, la fel toate echipele care ne reprezinta tara in Europa League. ======================================================================================== Cele mai bune tactici, cea mai buna strategie financiara, cei mai buni jucatori si cel mai bun staff sunt cai catre o victorie sigura. Crezi ca le vei putea gasi pe toate? Romanian Soccer Manager - Condu-ti echipa spre glorie! http://rsm.actionarul,ro

sylar_1923
sylar_1923  •  24 August 2011, 19:38

frate parerea mea e urmatoarea: dinamovistii nu sunt normali la cap sa apeleze la o astfel de masura. hai sa zicem ca ii pune in dificultate pe ucrainieni, dar cantitatea de radiatii o incaseaza si jucatorii ucrainieni si dinamovistii. nu m-as mira sa cedeze fizic mai multi jucatori de la dinamo decat de la vorskla.

bolotax
bolotax  •  24 August 2011, 18:53

Alooo, GSP, nu pot citi articolul din cauza bannerelor din lateral! Ati innebunit de tot?!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează