INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB 2-0

Cum a ajuns Budescu să rateze următorul meci din Europa League » Motivul incredibil care a dus la absența sa

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 noiembrie 2017 17:54

Constantin Budescu nu va juca în următoarea partidă a celor de la FCSB din Europa League, cu Lugano, pe 7 decembrie, din cauza cumulului de cartonașe galbene.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al roș-albaștrilor, a dezvăluit însă că Budescu a luat galben dintr-un motiv incredibil: arbitrul nu știa limba engleză.

"Nu a fost vorba de un fault, am înțeles că a fost o fază mai amuzantă. La un moment dat, Budescu a vrut să-l întrebe ceva pe arbitru, iar acesta i-a spus că nu știe engleză și să-l lase în pace.

Dar nu știam că a luat galben. La ultimul meci, cel cu Lugano, cu siguranță aveam nevoie de el. Cu siguranță, dacă știa că are galben trebuia să fie mai atent", a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

"În ultimele două meciuri din Europa ne-au cam furat acești arbitri. N-au dat penalty cu Beer-Sheva acasă, când a fost henț, iar acum am avut penalty și la primul gol al lor a fost ofsaid. Ne iau un pic la mișto, dar nu avem ce face" Constantin Budescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
699077510215282
Tudor Chirea  •  26 Noiembrie 2017, 08:27

Costica, te-ai scarbit si tu, aveam pretentii mari, dar jucand la ***, te-ai adaptat repede si nu vezi decat furaciuni in jurul tau! Pacat de tine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  26 Noiembrie 2017, 02:01

De multe ori m-am intrebat din ce cauza sportivi de mare valoare nu au fost si un pic scoliti,nu au avut timp,nu a avut cine sa-i mai si pregateasca la cultura generala,nu prea le da mintea pe afara sau ce cauze or fi?Regret cand ma gandesc la Ilie Nastase , la Hagi(care este idolul meu) si la o gramada de jucatori de fotbal de oarece valoare ca nu stiu sa poarte o conversatie cat de cat civilizata,uneori nu stiu sa alcatuiasca o propozitie ,nu mai zic o fraza,asculta manele,umbla cu fufe si sunt plini de fite.PACAT.

lionforever
lionforever  •  25 Noiembrie 2017, 19:32

A luat galben intenționat a avut cota de 3,5 la unele case de pariuri pt galben și am văzut pe Facebook pariuri câștigătoarea cu sume foarte mari pariate pe acest lucru că i-a galben .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează