INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INVERNESS - ASTRA

Cum le-a aflat Șumudică tactica scoțienilor :D » Situație inedită înainte de Inverness - Astra

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2015 22:24

Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a aflat tactica scoţienilor de la Inverness încă de miercuri seară, din cauza unei neatenţii a organizatorilor.

După antrenamentul oficial, Silviu Lung Jr. a intrat din greşeală în vestiarul lui Inverness, care nu era încuiat. Acolo, portarul a descoperit echipa de start a adversarilor, susţine Radio România Actualităţi.

Informaţiile par să-l fi ajutat pe Şumudică, Astra reuşind să deschidă scorul încă din minutul 24 prin Constantin Budescu.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  17 Iulie 2015, 12:54

Articolul ăsta cred că l-a scris *** aia dinamovistă care se întreba cine-i Duckadam. Că e la fel de inteligent.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

icesoldier
icesoldier  •  17 Iulie 2015, 09:34

Da mah, asta e! Mi-l imaginez pe Lung intrand in vestiar si mai ceva ca Terminatorul(atentie pana si ala avea nevoie de cateva secunde sa proceseze ce vede pe acolo), a memorat absolut tot ce a vazut, a fugit la Sumi si imediat s-au prins care e schema. Sa le dea gold DIN LOVITURA LIBERA! Tre sa fii putin *** sa crezi asa ceva, dar nah...lipsa de subiecte si prea mult rahat de mancat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ftwraku
ftwraku  •  17 Iulie 2015, 07:58
Postat de ftwraku pe 17 Iulie 2015, 07:56

tipic romanesc ca tantalaii sa buna botul la prima sparcaiala de 2 lei in loc sa gandesca si logic....ba,da voi sunteti atat de ***serious acum? Va mai faceti si conturi si va buneti la echipa favorita 'Rapid,Dinamo,Steaua ca mai apoi sa le injurati+)))))))))) Ba,***,daca a confundat asta vestiarul,tu crezi ca a intrat acolo,a scris repede primul 11 ,s-a dus la Sumudica si de aia a castigat Astra?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ce *** superficiali:)) Ala o fi intrat 2 secunde,a vazut ca a intrat gresit,a inchis usa si s-a dus in celalalt vestirar:)))))))) DOH:)))))))))))) Si daca joci cu echipa 'x' si anticipezi primul 11 inseamna ca bati cu 1-0?:))))))))))))))) Sunt unele echipe care nici nu prea schimba primul 11 asa de des si castiga trofee internationale:)))))))))) Tipic romanesc sa spui mereu 'tipic romanesc' in loc sa gandesti 2 secunde:))) Rumegatoarele sunt la putere in Romania;)))

cel putin pe forumuri....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează