INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - DINAMO, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Curcă: "Trebuie să marcăm, sîntem conştienţi că n-avem cum să jucăm la 0-0"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2010 00:00

Portarul dinamovist George Curcă e sigur că roş-albii nu se vor împiedica tocmai acum la Split, după 5 victorii la rînd.

"Trebuie să dăm gol, sîntem conştienţi că n-avem cum să jucăm la 0-0 sau doar la egal. O să fim atenţi în apărare, aşa cum s-a întîmplat şi în turul de la Bucureşti cu Hajduk", a zis Curcă.

Apoi a continuat: "Altfel eşti motivat la un meci de cupele europene în deplasare, stai cu ochii în 4! Nu ne este teamă de vacarmu care va fi pe stadion. Ştim că fanii croaţi sînt agresivi, dar nu cred că vor intra în teren peste noi".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
xpigames
xpigames  •  05 August 2010, 12:21

google: xpi games ... pentru jocuri caterinca

maryan72
maryan72  •  05 August 2010, 11:14

pai normal cu tine in poarta trebuie sa dea astia goluri in prostie.hai poate gresesti si tu in seara asta si nu iei gol.bafta!

sibelius
sibelius  •  05 August 2010, 09:50

Puteti juca si la 0-1 ca tot va calificati.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează