INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu despre FCSB și CS Universitatea Craiova: „Au avut adversari modești, nu ca noi și Viitorul!” + „Bursucul” crede că Hagi va întoarce scorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 19:28

Dan Petrescu a analizat rezultatele obținute de formațiile românești în Europa League. Antrenorul campioanei CFR Cluj crede că FCSB și Craiova și-au asigurat în mare măsură calificarea, iar Viitorul poate întoarce eșecul din Belgia.

  • Viitorul a pierdut turul cu Gent, scor 3-6;
  • FCSB s-a impus la Alashkert, scor 3-0;
  • Craiova a remizat 0-0 cu Honved;
  • Toate meciurile retur se joacă joia următoare, în România.

„Dacă Viitorul pierdea cu 6-1, spuneam că e greu să întoarcă. La 6-3 și la cum îi știu pe Gică și echipa lui, cred că poate să bată 3-0 sau 4-1. La ce joc ofensiv are Viitorul, orice e posibil. Gent nu are multe meciuri în picioare, se poate întoarce. Eu chiar sper și cred, pe cuvânt!

Am înțeleg că au mai avut ocazii pe final, nu am văzut meciul. Ar fi ratat Drăguș. De marcat trei goluri la retur, sigur vor marca. Acum, treaba e să nu primească.

La FCSB și Craiova rezultatele sunt foarte bune. Bine, adversarii lor au fost modești însă, asta e realitate. Noi și Viitorul am înfruntat echipe de alt nivel. Au meritul că au tratat cu seriozitate, am văzut atâtea surprize în ultimele zile”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă. 

Vezi și: 

Dan Petrescu i-ar vrea pe George Pușcaș și Alexandru Chipciu: „Mă duc pe jos și îl aduc de acolo!”

 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
2007422746188000
Luci Wint  •  29 Iulie 2019, 04:17
Postat de dansy pe 28 Iulie 2019, 13:44

Dan Petrescu sa cante la el la Cluj si sa-si analizeze jocul urat pe care il practica si norocul pe care il are cu arbitrii ca sa nu zic hotiile care se fac cu arbitrii.Despre Astana ce sa zic.Cred ca este Barcelona din Kazastan,iar Macabi Celsea din A|frica.

Între Tel Aviv si Africa distanta e destul de mare... Dar cand chiulesti la geografie, n-ai de unde sa sti !

dansy
dansy  •  28 Iulie 2019, 13:44

Dan Petrescu sa cante la el la Cluj si sa-si analizeze jocul urat pe care il practica si norocul pe care il are cu arbitrii ca sa nu zic hotiile care se fac cu arbitrii.Despre Astana ce sa zic.Cred ca este Barcelona din Kazastan,iar Macabi Celsea din A|frica.

ucv1948
ucv1948  •  27 Iulie 2019, 09:25
Postat de corectu pe 27 Iulie 2019, 08:30

Steaua a avut adversari mai modesti,deoarece are cel mai mare coeficient UEFA dintre echipele romanesti si a fost cap de serie. La munca fratior.Dupa jocurile prestate,ma indoiesc ca o echipa de la noi va intra in grupe.Avem un campionat modest,cu titluri(de vreo 3-4 ani)castigate pe prietenii.Sepsi si Viitorul joaca pentru CFR,iar CFR pentru Viitorul.

CoRECTule , Steaua nu joaca in cupele europene , e in liga a lV-a ... numai asocia echipa celor 4 consoane cu steaua ca te vede Talpan .... v,au ajuns blestemele si pe voi

Vezi toate comentariile (11)
Comentează