INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ 0-2

ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2. VIDEO Dan Petrescu jubilează: „A fost o victorie mare! În campionatul românesc nu avem așa adversari”

CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League. Dan Petrescu (52 de ani) spune că victoria este una mare, în fața unui adversar peste toate formațiile din Liga 1. +49   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League. Dan Petrescu (52 de ani) spune că victoria este una mare, în fața unui adversar peste toate formațiile din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 21:43 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 11:53

CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League. Dan Petrescu (52 de ani) spune că victoria este una mare, în fața unui adversar peste toate formațiile din Liga 1. 

„A fost primul meci ca antrenor în Bulgaria, împotriva unei echipe foarte, foarte bune. Ne-au dominat la început, dar am scăpat. Până la pauză, echipa mai bună a fost ȚSKA, trebuie să recunoaștem. A fost o victorie mare. Vor avea un cuvânt greu de spus la calificare, au și ei șansa lor, credeți-mă. 

Ne-a pus în dificultate valoarea adversarului. În campionatul românesc nu avem așa adversari. Nu e ușor să vii la Sofia și să câștigi. Ați văzut, fanii i-au împins de la spate. Ăsta a fost motivul datorită căruia au început bine. Am spus, nu e corect că ei au avut suporteri și noi nu avem, dar asta e”, a declarat Dan Petrescu.

„La pauză le-am spus că trebie să ridicăm toți nivelul, să facem pressing sus. Cei din apărare au făcut un meci perfect după pauză. Acolo a fost cheia. Plus Ciprian Deac, care ne ajută foarte mult când bate corner sau fază fixă. E o victorie mare, credeți-mă. Când muncești și stai o oră pe teren să muncești în plus, e normal să vină rezultatele. Deac poate mai mult, n-a fost bine fizic, dar îl ajută execuțiile mereu. Tot ele ne-au adus victoriile și azi. 

De obicei dădea gol Vinicius, dar Rondon, alt atlet desăvârșit, a dat gol. El merită! E un profesionist, dă randament oricând îl bagi, titular, rezervă”, a analizat Petrescu partida de astăzi.

FOTO. Cele mai tari imagini din ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2:

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Europa League: 

ȚSKA Sofia - CFR Cluj, fără măsuri de distanțare! Fanii s-au înghesuit, fără măști, în tribunele arenei „Vasil Lesvki”

Veste bună pentru Mirel Rădoi! Un om de bază al naționalei debutează astăzi în grupele unei cupe europene

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
120962699544853
Constantin Dimulescu  •  23 Octombrie 2020, 11:05

Ba e chiar asa!In Bulgaria sunt cateva echipe in care se investesc mult mai multi bani decat in cele mai bune echipe din Romania,si tot degeaba!Cred ca e vorba despre "proiecte"la fel de transparente precum cel de acum de la Dinamo.Cazul cu Moti in poarta a fost o simpla intamplare,nicidecum o regula.Daca trimiti Botosaniul sau Hermanstadtul in campionatul din Bulgaria,se bat la titlu!

189254898748309
Claude SH  •  23 Octombrie 2020, 10:01

Nu-i chiar asa. Bulgarii au avut an de an echipe în grupele competiției. Pana anul acesta când s-au calificat în Europa League, Ludogoret era o obișnuită a grupelor Champions League. Sa amintesc ca ei ne pot bate și fără portar? Sa amintesc de Moți?

120962699544853
Constantin Dimulescu  •  23 Octombrie 2020, 09:36

Felicitari CFR-ului pentru victorie si-i doresc sa adune cat mai multe!Lui Dan Petrescu ii doresc sa revina la bunul-simt pe care-l avea ca jucator,fiindca este de departe cea mai mahalagioaica figura din antrenoratul romanesc.Chestia cu supraaprecierea oricarui adversar intalnit poate fi o strategie,dar in momentul in care incasezi infrangeri in campionat de la echipe mici si te chinui sa castigi cu Botosaniul cu ajutorul artbitrilor,mi se pare lipsa de fair play (a jucat in Anglia,ar trebui sa stie ce inseamna)sa cobori toata liga 1 sub valoarea acestor bulgari modesti!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează