INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - YOUNG BOYS 1-1

CFR CLUJ. Dan Petrescu nu mai rezistă! Mesaj pentru conducere: „Dan Petrescu nu joacă! Am nevoie de jucători dacă vrei să câștigi campionatul”

FOTO: Raed Krishan +14   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 09:22 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 11:03

CFR Cluj a remizat pe teren propriu, 1-1 cu Young Boys Berna, în etapa a doua din grupele Europa League, iar după meci, antrenorul Dan Petrescu a avut un discurs dur, în care a vorbit la persoana a treia despre el însuși.

Tehnicianul campioanei cere întăriri de urgență, după ce CFR Cluj l-a vândut pe Mihai Bordeianu și i-a pierdut pe fundașii Mike Cestor și Paulo Vinicius, care s-au accidentat.

„Dan Petrescu nu joacă fundaș central, el nu joacă mijlocaș central! Am nevoie de jucători dacă vrei să câștigi campionatul sau vrei să faci o figură frumoasă. Dacă se accidentează și Hoban, rămân fără mijlocaș în Europa League. Noi avem 18 jucători pe listă! Și dacă mai aducem jucători acum e prea târziu, nu-i mai putem trece pe listă.

Dacă nu vor mai fi aduși fundași centrali, sau cel puțin unul, dacă nu chiar doi dacă e gravă accidentarea lui Vinicius e gravă, atunci... Ce pot să fac ca antrenor decât să cer? Dacă mi-aduce, bine. Dacă nu, antrenez ce am la dispoziție”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului, potrivit Look Plus.

Au rămas doi fundași la CFR Cluj

 Petrescu s-a plâns înaintea meciului cu Young Boys că nu mai avea suficienți fundași centrali și tocmai a mai pierdut încă un stoper. Paulo Vinicius s-a accidentat și a fost înlocuit în minutul 14 cu Cristi Manea. Apărătorul-golgeter al Clujului a părut să fi suferit o întindere, după o mișcare pe care o făcuse la o degajare. Vinicius, 36 de ani, a marcat două goluri în trei partide din campionat în sezonul acesta. Petrescu a ales să-l trimită în locul lui pe Manea, fundaș dreapta în mod obișnuit, fiindcă nu a avut încredere să-l folosească pe Denis Ciobotariu, fundaș central de meserie.

Lotul CFR-ului mai conţine numai doi stoperi în momentul acesta: Andrei Burcă și Ciobotariu! Manea mai poate fi utilizat în centrul apărării, mai e posibilă și mutarea lui Hoban pe postul acela. Dan a cerut aducerea de urgenţă a încă unui fundaș central. În etapa trecută din Liga 1 îl pierduse și pe Cestor, care a suferit o ruptură de tendon și va absenta până în februarie

FOTO Imagini spectaculoase din CFR Cluj – Young Boys

+10 FOTO

 Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu, disperat: „Încă o dată se adeverește ce zic eu”

Cristi Bălgrădean, declarații tari: „Ne-au tocat elvețienii” » Cum a descris golul primit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
116538290032900
Alice Popa  •  30 Octombrie 2020, 11:37
Postat de cneius pe 30 Octombrie 2020, 10:24

Daca pierde la Roma nu iese din grupa

De ce?!

cneius
cneius  •  30 Octombrie 2020, 10:24

Daca pierde la Roma nu iese din grupa

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  30 Octombrie 2020, 10:21
Postat de marcelclujnapoca pe 30 Octombrie 2020, 10:20

Luati legatura cu agentii de la Dinamo , mai au ceva spanioli in maneca ! :)))))))

Liberi de contract ... si nu cred ca cer cat Batista !:)))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează