INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Dan Petrescu râde de adversara celor de la FCSB din Europa League: „I-am bătut cu copiii într-un amical” + laude pentru Celtic

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 august 2019 18:56

Dan Petrescu (51 de ani) a analizat viitoarele adversare ale formațiilor românești din cupele europene. 

  • Turul dintre CFR Cluj și Celtic se joacă pe 7 august, în Gruia. Returul e pe 13 august, la Glasgow.

„Se întâmplă lucruri extraordinare la Celtic. Istoria lor spune că sunt foarte puternici. Cred că au un buget de 100 de milioane, dacă ei vând jucători cu peste 20 de milioane. Toți jucătorii noștri au fost aduși liber, în afară de Burcă, pe care am dat 100.000 de euro. Dacă aveam și noi măcar 10 milioane de euro, puteam să zicem că ne batem cu șanse egale.

Scoțienii au avut meciuri cu 30.000 de oameni în deplasare. Te simți fotbalist, antrenor, om când intri în baza lor. Se întâmplă lucruri senzaționale acolo. E o adevărată «fabrică».

Mă pufnea râsul când am auzit că avem șanse egale. Jucătorii de acolo au salarii de un milion. Dar CFR e la fel de bună, așa zice lumea. Se pune o presiune aiurea. Noi, cu jucători liberi, am eliminat două echipe mai bune, cu jucători mai buni și buget mai mare, Astana și Maccabi” ,a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Petrescu a analizat rezultatele din Europa League

FCSB și CS Universitatea au tremurat pentru calificarea în turul III preliminar al Europa League, în timp ce Viitorul a fost eliminată de Gent.

Dan Petrescu despre...

...Viitorul: „Dacă rămâne Gică Hagi acolo, vor ajunge mai sus și în Europa. În ciuda rezultatului din tur, nu au fost departe de calificare”

...FCSB:Cu Mlada Boleslav am jucat într-un amical vara asta și i-am bătut cu rezervele noastre. Nu cu rezervele, cu copiii! Eu zic că era mai mult greu dacă jucau cu cei din Kazahstan, mai ales din cauza drumului”

CFR Cluj a învins Mlada Boleslav cu 1-0. Golul a fost marcat de fundașul central Andrei Burcă.  Echipa folosită de Dan Petrescu atunci: Rus - Susic, Burcă, Boli, Radu (70' Ispas), Mailat (77' Ioniță), Luis Aurelio, Hoban, Itu (46' Păun), Petrila (67' Bordeianu), Rondon (77' Țucudean)

... Craiova: „Craiova a căzut foarte rău. AEK Atena e o echipă de nivelul lui Celtic. Îmi era frică pentru ei. Eram sigur că se va întrerupe meciul. Nu meritau ca, pentru unul care aruncă o brichetă, să sufere toată echipa. Au dominat ambele meciuri și meritau să câștige”

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cum s-au cunoscut Petrescu și Robbie Williams » „Bursucul” vrea să ia cina cu el după festival + Avertisment pentru jucătorii CFR-ului: „Nu o să mai joace fotbal dacă îi prind acolo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
robotzel
robotzel  •  03 August 2019, 09:05

Nu inteleg partea cu "pentru o bricheta". Asta ori este dus cu pluta ori este rau voitor. Pai cum a ajuns bricheta in tribune?

corectu
corectu  •  03 August 2019, 07:51

Amicalul ramane amical,Dane.Nu se contabilizeaza.

mosierul
mosierul  •  03 August 2019, 07:28

Dan Petrescu nu râde de nimeni, Dan Petrescu spune doar adevărul , cel care râde de toți , fără că ei să-și dea seama , e Becali, Gigi Becali...!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează