INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu surprinde înainte de CFR Cluj - Young Boys Berna: „E mult mai important să ne concentrăm acolo!”

CFR Cluj primește joi vizita celor de la Young Boys Berna, în runda secundă a grupei A din Europa League. Dan Petrescu (52 de ani) se plânge de problemele de lot. +16   FOTO
CFR Cluj primește joi vizita celor de la Young Boys Berna, în runda secundă a grupei A din Europa League. Dan Petrescu (52 de ani) se plânge de problemele de lot.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 18:32 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 21:07

CFR Cluj primește joi vizita celor de la Young Boys Berna, în runda secundă a grupei A din Europa League. Dan Petrescu (52 de ani) se plânge de problemele de lot. 

  • CFR Cluj - Young Boys Berna e joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus.

„Avem probleme, toată lumea are. La fiecare test de coronavirus pe care îl facem ne gândim ce va fi. Avem foarte multe probleme de lot față de anul trecut. Avem doar 20 de jucători trecuți pe lista UEFA. Între timp a plecat și Bordeianu, Cestor s-a accidentat. Nu avem șansa să îi înlocuim. Avem doar 3 fundași centrali, în condițiile în care mai avem 5 meciuri în Europa și 7 în campionat până la pauza de iarnă. E greu și pentru că toată lumea are așteptări de la noi. 

Va fi greu să am pretenții la calificare, poate altcineva are, eu nu am. Dacă reușim să trecem peste perioada asta fără accidentări, ne putem gândi la titlu. E mult mai important să ne concentrăm acolo. Mai ales că anul viitor, cine nu ia campionatul, nu mai joacă în Europa League”, a declarat Dan Petrescu la „Fotbal European”, de la Digi Sport.

Dan Petrescu laudă Young Boys Berna

„Young Boys Berna a câștigat ultimele 3 campionate, a jucat de două în grupele Europa League, o dată în Champions League. Le-a batut pe Juventus, pe Rangers. Ei au și experiență în plus față de cei de la ȚSKA Sofia. Sunt foarte agresivi, foarte bine așezați în teren. Au multe soluții în atac, nu au nici accidentări. Au și 30 de oameni pe lista UEFA. Acest lucru va conta mult”, a precizat Petrescu.

Toată echipa e cu salariile la zi, nu cred că mai trebuie cineva să pomenească despre bani. Chiar dacă nu eram la zi, când jucăm un meci așa important, în grupele Europa League, nu contează alte aspecte.
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO. Antrenamentul oficial al celor de la CFR Cluj

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Fabio Capello susține ideea lui Dan Petrescu: „E o mare nedreptate și UEFA trebuie să regleze asta!”

Jucătorul care o poate îmbogăți pe CFR Cluj: „Îți dau în scris, va pleca pe milioane”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (5)
andrei.f
andrei.f  •  29 Octombrie 2020, 04:54
Postat de suprastark pe 28 Octombrie 2020, 20:48

De ce il jignesti? Cate clone iti mai faci ??? Dan Petrescu este probabil cel mai mare antrenor roman iar CFR 1907 Cluj-Napoca este cea mai buna echipa de fotbal din Romania.

Cfr ( fost Vasas) e, întradevăr, campioană dar, are slabă contribuție la naționala. Pe vremuri, Steaua, Dinamo, Rapid, când erau campioane, veneau cu jucători determinanți la națională !

andrei.f
andrei.f  •  29 Octombrie 2020, 04:51

Se pregătește terenul pt o bătută de la elvețieni !

suprastark
suprastark  •  28 Octombrie 2020, 20:48
Postat de Liviu Popovici pe 28 Octombrie 2020, 20:23

Urat caracater are asta...

De ce il jignesti? Cate clone iti mai faci ??? Dan Petrescu este probabil cel mai mare antrenor roman iar CFR 1907 Cluj-Napoca este cea mai buna echipa de fotbal din Romania.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează