INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - VORSKLA POLTAVA 2-3 (ÎN TUR 1-2)

Dănuţ Lupu: "O înfrîngere PENIBILĂ! Am plecat la 1-3, Diabate şi Bakaj au fost în plus"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 august 2011 19:57

Dănuţ Lupu, fostul jucător al lui Dinamo, a pus la zid evoluţia "cîinilor" în partida cu Vorskla Poltava, scor 2-3, în urma căreia liderul Ligii 1 a ratat calificarea în grupele Europa League. În tur, ucrainenii cîştigaseră cu 2-1.

"Am plecat la 1-3, nu mai aveam ce să văd. Nu vreau să îl critic pe Liviu Ciobotariu, dar a ales o tactică greşită. Mă aşteptam să îi sufoce, dar s-au gîndit că au timp. A fost o echipă cu doi jucători penibili, Diabate şi Bakaj au fost în plus. E o înfrîngere penibilă.

Chiar am rămas frumos surprins pentru cîtă lume a venit la stadion, dar n-am mai văzut un joc atît de penibil făcut de Dinamo. Eu sînt supărat pentru că Borcea merita să fie fericit după acest meci. La cîte a făcut pentru jucători, mă aşteptam ca ei să mănînce terenul", a spus Dănuţ Lupu la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
burchiustefan
burchiustefan  •  25 August 2011, 22:58

deci in continuare cei care tin cu dinamo nu va lasati poate o sa luam titlu poate nu se stie ca nimeni nu credea ca otelul ia titlul si uite cum a fost cine stie poate asa e si cu dinamo

burchiustefan
burchiustefan  •  25 August 2011, 22:57

ia incetati ca nici steaua nu e campioana e o echipa slaba ca pana si astra a invinso a facut egal cu tska sofia si vointa sibiu rapid afost invinsa toate echipele au fost invinse si au primit gol inafara de dinamo ce credeti ca rapid vaslui sau steaua o sa fie in finala?Nu toate o sa piarda treptat degeaba visati la finala nu o sa fie .uite cum am visat 4-5 echipe in grupe si na fost uite si vaslui e condusa de sparta

lucabogdan223
lucabogdan223  •  25 August 2011, 22:43

are dreptate danut lupu,.,.nu stiu dak ciobotariu are vreo vina.,.pur si simplu nu are juktori.,.,dak ar fi jukt ku 2 inkizatori ar fi fost acuzat k a inceput prea defensiv in fata unei ekipe modeste.,.,.,

Vezi toate comentariile (36)
Comentează