INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MOLDE - STEAUA, MÎINE, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI DOLCESPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

De la 20 de grade la 0! » Ieri, în Norvegia a nins şi temperaturile au ajuns la limita îngheţului

Imagine superbă, surprinsă ieri din avion, înainte de aterizarea în Norvegia
Imagine superbă, surprinsă ieri din avion, înainte de aterizarea în Norvegia

Articol de , - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 noiembrie 2012 19:50

Steliştii vor avea de înfruntat o vreme de iarnă veritabilă la Molde, la ora jocului de joi seară fiind anunţate precipitaţii chiar şi sub formă de ninsoare.

Steaua va avea parte de o mare surpriză la sosirea sa în Norvegia. Dacă ieri, în Bucureşti, echipa lui Reghecampf s-a antrenat pe o vreme frumosă şi la temperaturi de 20 de grade Celsius, în Scandinavia e deja iarnă. Ieri, la Molde a nins uşor şi o vreme asemănătoare este aşteptată şi la ora partidei de mîine seară.

Cu geci şi mănuşi
Roş-albaştrii trebuie să aibă la ei geci de iarnă şi mănuşi, mai ales că joi, la ora meciului, meteorologii anunţă o vreme extrem de rece, cu temperaturi de 0 grade. Va ploua toată ziua, iar spre seară precipitaţiile s-ar putea transforma în lapoviţă şi chiar ninsoare.

"Nu ne temem de vremea din Norvegia. Aşa ne obişnuim şi noi cu vremea de iarnă, oricum mai sînt etape de jucat şi în România se va schimba vremea şi va fi frig. Mergem să cîştigăm şi să ne calificăm!", au anunţat steliştii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
armion
armion  •  07 Noiembrie 2012, 14:32

Nu va faceti griji , stelemistii sunt bine dopati asa ca nu ingheata . MM de si-ar rupe gatul pe acolo.

bog_27
bog_27  •  07 Noiembrie 2012, 09:16

Atata va agitati cu Molde astia parca ar fi Barca !

catalin_2704
catalin_2704  •  07 Noiembrie 2012, 09:09
Postat de alpin pe 07 Noiembrie 2012, 08:09

Nordici vor juca tot cu juniorii?! Poate nu-i lasa parintii sa iasa din casa pe frigul asta. Si, daca vin seniorii... va fi jale mare la Stana!

zise "aplin" luind o gura de asfalt!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează