INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPORTING - FC VASLUI, JOI, 22:05, SPORT.RO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

De la "de rîsul lumii", la cel mai important de la Vaslui » Hizo: "Echipa se învîrte în jurul lui Pavlovici" :D

Pavlovici este esenţial în jocul Vasluiului, în opinia lui Viorel Hizo
Pavlovici este esenţial în jocul Vasluiului, în opinia lui Viorel Hizo

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 11:33

Vestea că Milos Pavlovici va fi apt pentru meciul cu Sporting l-a încîntat foarte mult pe Viorel Hizo. Antrenorul Vasluiului îl consideră esenţial pe sîrb, deşi acesta a fost deseori criticat dur de patronul Adrian Porumboiu pentru prestaţiile sale

Dacă tridentul Adailton-Wesley-Sînmărtean a dezamăgit în egalul contra Stelei, 0-0, Viorel Hizo a găsit elementul care va da un plus în partida cu Sporting, din grupa D a Europa League:

"Meciul cu Lisabona va fi de cinci ori mai greu decît cel cu Steaua. Spre deosebire de acel meci, va reintra în echipă Pavlovici, care va face ordine în zona centrală. Echipa se învîrte în jurul lui. Jucătorii îşi doresc să facă două partide foarte bune cu Sporting pentru a ne putea gîndi pe mai departe în Liga Europa".

Pavlovici nu e nici pe departe favoritul lui Adrian Porumboiu. După meciul pierdut de moldoveni,0-2, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor cu olandezii de la Twente, patronul Vasluiului l-a "mitraliat" pe mijlocaşul sîrb: "Am jucat cu un jucător mai puţin.
Joacă de parcă e din beton, e de rîsul lumii. Cînd e vorba de bătaie e primul, dar şi musca îl doboară".

Sporting - Vaslui se va juca joi, de la 22:05, în direct la Sport.ro şi liveTEXT pe GSP.RO. Echipa lui Hizo are 2 puncte pînă în acest moment, după egalurile cu Lazio şi FC Zurich.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
haxor
haxor  •  19 Octombrie 2011, 17:50
Postat de juliusmad pe 18 Octombrie 2011, 11:37

mda, ca de obicei hizo si cu wesley sunt penibili. nu stiu sa piarda. Steaua a fost p[este vaslui la toate capitolele.

ca pentru tine 0/0 la Vaslui e ca o victorie, de asta spui ca nu stiu sa piarda!? ;-)))

ovi_eu_
ovi_eu_  •  18 Octombrie 2011, 15:05

S-a uitat la alt meci probabil:))

dodesteanu
dodesteanu  •  18 Octombrie 2011, 13:14

la ce a este peste vaslui,ma?...tu faci comparatie cu steaua de pe timpul lui lacatus?...voi suporterii stelei chiar sunteti rupti de realitate ?..in ce an si in ce secol traiti ? eu nu mai inteleg nimic?...sunteti pe locul 8 jucati un fotbal de kakat,in europa abia va miscati,ati avut noroc fiind capi de serie si nu meritati lucrul acesta...la ce sunteti voi peste?..aveti mai multi oameni la nationala...vedeti rezultatul,nu?...vasluil a jucat un singur meci slab de la inceputul acestui campionat,si acela cu steaua...eu in locul vostru nu as vorbi nimic!...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează