INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSARI EUROPA LEAGUE

Decizie surpriză pe care e gata să o ia antrenorul de la RB Leipzig! Profită Craiova?

Articol de - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 10:27

U Craiova are șanse mici s-o evite pe RB Leipzig în turul 3 preliminar al Ligii Europa, în condițiile în care adversara nemților din turul 2 preliminar, BK Hacken (Suedia), pare un adversar accesibil.

Însă șansele de calificare, minime, la prima vedere, ar putea crește considerabil dacă antrenorul est-germanilor, Ralf Rangnick, pune în aplicare planul dezvăluit deunăzi jurnaliștilor de la tabloidul Bild.

"Niciodată aceiași"

Leipzig ia startul în campionat pe 25 august, contra Borussiei Dortmund, la 9 zile după returul cu juveții, programat pe 16 august (turul - 9 august).

Iar pentru a nu pune în pericol primul unsprezece înaintea "șocului" cu Borussia, Rangnick e decis să utilizeze cât mai multe rezerve în calificările din Europa League: "Voi roti jucătorii în stil mare. Nu vom juca niciodată cu aceiași opt sau nouă oameni în Europa League și în campionat. Nu neglijăm Europa, dar Bundesliga are prioritate".

Copii de 17 și 18 ani

Tehnicianul german i-a luat în cantonament pe juniorii Niclas Stierlin, 18 ani, și Fabrice Hartmann (17), pentru ca rezervelor de portar Mvogo și Müller să le refuze transferul la alte echipe. Iar Bild a aflat că el vrea să-i utilizeze în calificări, împotriva lui BK Hacken și a Craiovei!

43 de milioane de euroa investit RB Leipzig pe piața transferurilor în această vară, conform transfermarkt.de. Craiova, doar un milion

284,6 milioane de euroe diferența între valoarea de piață a celor două loturi, potrivit transfermarkt.de

Echipa-tip (203 milioane euro, cotă de piață)
3-4-1-2
Gulacsi - Konate, Ilsanker, Upamecano - Laimer, Kampl, Demme, Forsberg - Bruma - Augustin, Werner

Echipa rezervelor (81,9 milioane euro, cotă de piață)
4-4-2
Mvogo - Mukiele, Minz, Orban, Klostermann - Sabitzer, Hartmann, Bruno, Stierlin - Cunha, Y. Poulsen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
adrix10
adrix10  •  25 Iulie 2018, 17:55

Orban (capitanul echipei), Klostermann, Sabitzer si Poulsen nu sunt tocmai rezerve, sezonul trecut au prins multe meciuri in Bundesliga si in cupele europene....chiar si in aceasta formula pot bate lejer orice echipa din Romania

daweirl
daweirl  •  25 Iulie 2018, 11:04

Mereu uitati ca nu banii joaca !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close