INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, AZI, 22:05, PRO X, TELEKOM SPORT, GSP.RO

Dică l-a ironizat pe Șumudică, drept răspuns, doar că l-a prins "la mijloc" pe Budescu

Antrenamentele lui Dică au fost bulversate de chestiuni care nu ţineau de meciul cu CFR FOTO Cristi Preda
Antrenamentele lui Dică au fost bulversate de chestiuni care nu ţineau de meciul cu CFR FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2018 09:00

Nick a transformat pregătirea meciului cu CFR într-un curs cu elevii Școlii de antrenori. Antrenamentele s-au oprit și s-au reluat în funcție de curiozitățile pe care le aveau invitații.

Dică și-a transformat antrenamentele în scenă pentru tehnicienii care vor să obțină licența A. Marius Șumudică a dezvăluit gestul ciudat al tehnicianului stelist: "Două zile la rând, la echipă a fost un trial pentru antrenorii din țară care au avut cursuri cu Dică. La pregătirea meciurilor cu CFR și cu Lazio! Cu mine antrenor, așa ceva nu se va întâmpla niciodată!".

Pregătire cu pauză/play

Nicolae a picat victimă colaterală într-un război dus de Șumudică și Mihai Stoica. Managerul a repetat că Șumi nu va antrena niciodată FCSB, din respect față de suporterii steliști. Pe tehnicianul de la Kayserispor l-au deranjat afirmațiile lui MM și a reacționat.

Dezvăluirea lui Șumudică e însă reală. Dică i-a primit, într-adevăr, pe cursanții Școlii de antrenori la antrenamentele lui, inclusiv cu două zile înaintea partidei cu CFR! Când, teoretic, lucra tactica pentru partida cu formația lui Dan Petrescu.
Elevii de la școala FRF nu au fost doar spectatori. "Exercițiile mai erau întrerupte, cursanții aveau posibilitatea să pună întrebări ca să înțeleagă ce se lucra", explică o sursă din club. 

Și elev, și profesor

Dică ține lecții la școală, în condițiile în care el e și elev al acelei instituții. Antrenorul vicecampioanei studiază pentru licența Pro, calificativul necesar pentru conducerea unei formații din Liga 1. Nicolae lucrează, deocamdată, cu un A1 de fațadă, Viorel Tănase. Fostul mijlocaș de la Oțelul e "principal" în acte și secund în realitate, ca acoperire pentru rolul pe care-l are Dică.

"M-au deranjat declarațiile lui Șumudică, nu le-am înțeles. Au venit 20 de viitori antrenori, au urmărit antrenamentul, nu m-au încurcat cu absolut nimic"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

"MM Stoica are o singură problemă: Șumudică. Eu mă așteptam să fie pe baricade, că vin meciuri grele în perioada asta. Mă mir că are timp de ieșit la TV când la echipă e trial de antrenori de două zile!"
Marius Șumudică, antrenor Kayserispor

"Măcar noi nu tăiem porci!"

Dică l-a ironizat pe Șumudică, drept răspuns, doar că l-a prins "la mijloc" exact pe un jucător aflat acum sub comanda lui, pe Budescu. "Noi nu am tăiat vreo doi porci, nu am făcut grătare, nu am băut, nu am chefuit, doar au venit niște antrenori să vadă antrenamentul", a comentat stelistul. Trimiterea e la Budescu! Șumudică le permitea jucătorilor de la Astra asemenea distracții, ca să destindă atmosfera.

Organizatorul tăierii porcului și al grătarelor era chiar Budescu, vedeta de acum a lui Dică! El se ocupa și de achiziționarea porcului, și de alegerea grătarului. Era atât de pasionat încât a cumpărat un grill performant la o deplasare cu echipa în Cipru. Teixeira, Junior Morais au participat și ei la grătarele de la Giurgiu. Dică l-a mai "înțepat" pe Șumi și pentru amiciția cu Anamaria, motivul pentru care Șumudică n-ar fi povestit detalii asemănătoare când Reghecampf era antrenor principal (foto jos): "S-a mai întâmplat și anul trecut să vină cei de la licența A la antrenamentele Stelei, doar că domnul Șumudică nu a putut să iasă atunci să vă dea asemenea detalii. Mai mult nu vreau să dezvolt subiectul, că aș intra în discuții care nu-mi plac".

5.000 la Derby

Suporterii vicecampioanei sunt gata să facă o atmosferă de meci mare, duminică, pe Arena Națională. Peste 5.000 de steliști și-au anunțat prezența la meciul cu Dinamo. Prețul unui bilet la peluză costă 15 lei, iar casele sunt deschise pe Bulevardul Basarabia până duminică, între orele 11:00-18:00. Oficialii din Ștefan cel Mare așteaptă 35.000 de suporteri dinamoviști la Derby de România.

Echipa de start anunțată de Becali: A. Vlad - R. Benzar, Găman, Planici, J. Morais - Nedelcu, Pintilii - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Echipa probabilă a lui Lazio: Strakosha - Bastos, Luiz Felipe, Caceres - Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovici-Savici, Lukaku - Nani, Caicedo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
coriolanus
coriolanus  •  15 Februarie 2018, 10:02
Postat de juliusmad pe 15 Februarie 2018, 09:18

:))) aberatii

Totale.. Maine daca zice dica "eram la coada la casa si cineva si-a cumparat un pachet de tigari".. Titlu in gsp "dica, ironii la adresa lui alibec".. Vindem peste, astia hartia de..

juliusmad
juliusmad  •  15 Februarie 2018, 09:18

:))) aberatii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close