EUROPA LEAGUE    •   ATLETICO MADRID

Diego Simeone, spectator la finala Europa League! UEFA, decizie devastatoare » Istoric uluitor: 6 eliminări și 20 de meciuri suspendat!

FOTO: Guliver/GettyImages

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de — Daniel Scorpie Sambata, 05 Mai

Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, va sta 4 partide în tribună, după ”roșul” primit la Londra, cu Arsenal, în turul semifinalei Europa League. UEFA a decis că nu va fi pe bancă la meciul cu Marseille, din finala competiției, nici la următoarele două din Europa.Diego Simeone va fi spectator la Lyon, pe 16 mai, în a doua finală de Europa League pentru Atletico. Nu a beneficiat de clemența UEFA, care l-a suspendat 4 meciuri. Antrenorul argentinian a stat în tribună la returul cu Arsenal, nu va fi pe banca tehnică nici contra lui Marseille. Și, dacă ia trofeul, nici la Supercupa Europei! De vină e reacția nervoasă și insultele adresate arbitrului Turpin, la Londra, de după eliminarea lui Vrsaljko în minutul 10. În lojă a trăit golul lui Griezmann din turul semifinalei, tot acolo s-a zbuciumat pentru calificare.

10 jocuri restante

Cholo e însă recidivist. Chiar în acest sezon a mai fost eliminat de Martínez Munuera, în "sferturile" Cupei Regelui. Pentru două "galbene" și aplauze ironice s-a ales cu 3 etape pe bară, de efectuat în ediția viitoare.

Primul "roșu" la Atletico l-a primit din partea lui Bjorn Kuipers, spre finalul prelungirilor finalei Ligii cu Real de la Lisabona, în 2014, pentru o altercație cu Varane.

Cel mai rău a ieșit din conflictul cu Fernández Borbalán, de la Supercupa Spaniei: 8 etape de suspendare, jumătate efectuate deja în LaLiga, restul restanță. În total, Simeone are 6 expulzări de pe bancă la Atletico și 20 de meciuri out, dintre care mai are zece de ispășit! 

10.000  €este amenda pe care UEFA i-a adăugat-o lui Simeone suspendării de 4 meciuri în Europa

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase