INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Din prea multă ospitalitate faţă de Schalke » Au tăiat patul pentru Marica

Așa arată camera în care a dormit Marica la Plzen. Doar patul a suferit modificări
Așa arată camera în care a dormit Marica la Plzen. Doar patul a suferit modificări

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 februarie 2012 02:25

Fiindcă nu aveau suficiente paturi de-o persoană, aşa cum ceruseră nemţii, responsabilii hotelului din Plzen le-au dezmembrat pe cele matrimoniale cu fierăstrăul. Vezi aici REZUMAT VIDEO de la Plzen - Schalke 1-1.

Ciprian Marica şi colegii de la Schalke s-au bucurat de-o ospitalitate de 5 stele la "Golden Fish", hotelul de 4 stele din Plzen la care au tras înaintea meciului de aseară cu Viktoria. Cehii au fost atît de amabili încît au modificat pînă şi mobilierul pentru a le face pe plac oaspeţilor. Şi nu le-au cerut nici bani în plus!

Totul a plecat de la solicitarea nemţilor, care doreau camere duble cu cîte două paturi: "Ne-am gîndit că e bine ca băieţii să doarmă cît mai confortabil". Cum la Golden Fish acest tip de camere erau prevăzute doar cu paturi duble, responsabilii hotelului au decis că singura soluţie e fierăstrăul. Şi au tăiat ramele acestora pentru a le face single.

Surprins, managerul lui Schalke, Horst Heldt, a ţinut să le explice jurnaliştilor că "nu noi am cerut conducerii să scoată fierăstraiele. Dar se pare că altă şansă nu era". Apoi a recunoscut: "Chiar nu mi-ar fi plăcut să dorm alături de cineva într-un pat matrimonial".

Peripeţii pe drum
Pînă să ajungă la Golden Fish, miercuri, jucătorii lui Schalke au avut probleme cu avionul. Înainte de decolare, la Dusseldorf, le-a dat bătăi de cap una dintre uşi. Pur şi simplu nu voia să se închidă. Iar la aterizare, din cauza ceţii, au trebuit să dea ocol aeroportului din Praga vreme de jumătate de oră.

1,98 metri are portarul Unnerstall. "E cel mai înalt din echipă şi chiar are nevoie să doarmă cît mai relaxat", a remarcat cotidianul Bild.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează