INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TURUL 3 PRELIMINAR

Dinamo - Athletic Bilbao » Contra are emoții: "Au fotbaliștii cu cel mai bun joc aerian din Primera" + Ce rezultat așteaptă de la meciul tur

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 10:21

Cosmin Contra a analizat deja jocul adversarei pe care Dinamo o va înfrunta în turul al treilea din Europa League și se așteaptă la momente în care jucătorii săi vor fi nevoiți să sufere pe faza de apărare.

"Vor fi momente în care vom suferi și va trebui să ne apărăm pentru că Bilbao este o echipă care ajunge foarte ușor în jumătatea adversă.

Jocul lor este destul de simplu. Încearcă să aducă mingea cât mai repede la marginea careului și de acolo trimit centrări spre Aduriz și Garcia, jucătorii cu poate cel mai bun joc aerian din Primera", a spus Contra la TV Digi Sport.

Tehnicianul lui Dinamo ar fi mulțumit de o victorie cu 1-0 în meciul tur sau chiar cu o remiză albă, în condițiile în care echipa sa nu va primi gol și a explicat de ce preferă să joace primul meci pe teren propriu.

"Eu m-aș mulțumi și cu 1-0, chiar și cu un 0-0, pentru că nu am primi gol. Prefer să jucăm primul meci acasă, pentru că atunci când eram la Petrolul, am ajuns la Swansea, am jucat cu stadionul plin, atmosfera era una tipic englezeacă și băieții au avut emoții și nu au jucat la adevărata lor valoare. Am fost 5-1 pentru ei și returul a fost aproape imposibil", a adăugat antrenorul.

Dinamo va juca meciul tur cu Athletic Bilbao pe data de 27 iulie, în timp ce meciul retur va avea loc pe 3 august.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
vasy86le
vasy86le  •  20 Iulie 2017, 09:19

Athletic Bilbao e cel mai greu adversa posibil, poate mai greu ca Milanul, aceasta echipa a tinut piept granzilor Barcelona si Real Madrid,a prestat un fotbal de calitate, un fotbal frumos si spectaculos, tocmai de aceea, sansele noastre sunt infirme, dar, atata timp cat ai o sansa, nimic nu e imposibil. Daca Dinamo trece de Athletic Bilbao,putem spune ca avem echipa puternica care se poate bate de la egal la egal cu aproape orice echipa din Europa. Sa credem in sansa noastra, si sa producem surpriza, ar fi cea mai frumoasa revenire in Europa. Hai Dinamo.

gabineg
gabineg  •  19 Iulie 2017, 15:28
Postat de cainelup pe 19 Iulie 2017, 14:26

N-are rost comparatia. Valoarea globala a echipei si ambitia jucatorilor sunt extrem de diferite. Pe vreme aia nu te elimina de-alde NEC Nijmegen, nici daca am fi ramas in 9 oameni.

Si la Hamburg si la NEC am fost la meci (la ultimul a ratat Danciu' parca). Nu poti sa le compari. Daca vrei, poti sa compari '83 (Hamburg cu Nicusor) cu '86 (17 Nentori cu Lucescu sr.). Daca noi nu credem, cine-o s-o faca? Prietenii hateri cu limbaj academic si inima fripta de ura?

cainelup
cainelup  •  19 Iulie 2017, 14:26
Postat de gabineg pe 19 Iulie 2017, 12:52

Prietene, in toamna lui '83 pe 23 August, in fata castigatoarei CCE SV Hamburg, cine ne dadea o sansa?

N-are rost comparatia. Valoarea globala a echipei si ambitia jucatorilor sunt extrem de diferite. Pe vreme aia nu te elimina de-alde NEC Nijmegen, nici daca am fi ramas in 9 oameni.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează