INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AMICALE

Dinamo - Athletic Bilbao » Dinamo, teme-te! Bilbao arată tot mai bine în amicale: ce a făcut în ultimul

Foto: Facebook/@ATHLETICCLUB
Foto: Facebook/@ATHLETICCLUB

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 09:14

Athletic Bilbao, adversara dinamoviştilor în turul al treilea din Europa League, a remizat într-un meci amical disputat contra lui Fenerbahce, scor 0-0.

Anduriz a ratat un penalty pentru trupa spaniolă, care s-a aflat la ultimul meci amical jucat în cantonamentul din Elveţia, unde bascii şi-au îmbunătăţit considerabil jocul: deupă înfrângerea cu Basel (3-2), au înregistrat o victorie, cu Sion (2-0) şi o remiză.  

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Fenerbahce a pierdut un meci amical în faţa nou-promovatei Juventus Bucureşti cu scorul de 2-3 (detalii AICI).

După stagiul de pregătire din Elveţia, Bilbao mai are programate două meciuri amicale, cu echipa fostului dinamovist Rotariu, FC Bruges şi contra celor de la Valldolid, înainte de prima confruntare de la Bucureşti.

Meciul tur dintre Dinamo şi Athletic Bilbao, din turul al treilea al Europa League, va avea loc pe 27 iulie, de la ora 20:00.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
cainelup
cainelup  •  18 Iulie 2017, 16:51

Mesaj pentru Athletic Bilbao : ”Ne doare la bască !”. De ei, desigur.

saviola3_4
saviola3_4  •  18 Iulie 2017, 09:48

amicalele nu au nicio relevanta! dinamo are sansa mai mica, foarte mica, dar sa lupte si sa speculeze orice slabiciune basca. Bilbao e la inceput de pregatire, sunt mai nepragatiti fizic decat dinamo, nu au ritm, antrenorul este nou, acest lucru poate duce la un rezultat bun pt dinamo, cel putin in primul meci, desi nu cred, insa macar sa joace cu determinare si sa spere.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează