INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SLASK WROCLAW - RAPID

Dinu Gheorghe: "Avem dezavantajul că jucăm returul la Timişoara, şi nu în Bucureşti"

Dinu Gheorghe are încredere în echipele româneşti în Europa League
Dinu Gheorghe are încredere în echipele româneşti în Europa League

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 05 august 2011 17:50

Rapidul va juca în play-off-ul Europa League cu echipa poloneză Slask Wrocław. Preşedintele Dinu Gheorghe speră ca Rapidul să nu aibă surprize cu polonezii, singura problemă fiind că meciul din România se joacă la Timişoara

"Sperăm ca Răzvan să-i citească şi să nu avem probleme. S-ar putea spune că e un avantaj că jucăm în deplasare primul meci, dar e o problemă faptul că returul îl jucăm la Timişoara, şi nu în Bucureşti. Nu sîntem speriaţi, trebuie doar să fim foarte atenţi.

Avem cîţiva jucători care debutează în cupele europene. E important să facem faţă pe toate fronturile, doar nu ne concentrăm acum pe Europa League şi să lăsăm pe planul doi campionatul", a declarat Dinu Gheorghe la sportro.

Preşedintele Rapidului crede că echipele româneşti au avut noroc la tragerea la sorţi, campioni la acest capitol fiind cei de la Gaz Metan:

"Eu cred că toate echipele româneşti au şanse egale. Vasluiul a căzut bine, ca şi Mediaş care este o echipă chiar norocoasă, Austria Viena este slabă pe lîngă celelalte din urnă. Pustai este un antrenor bun şi cred că medieşenii se vor califica".

 

Vezi aici totul despre tragerea la sorţi din play-off-ul Europa League

 

Rapidul va juca prima manşă cu Slask Wrocław în Polonia, pe 14 august. Returul, pe 25 august, se va disputa la Timişoara, alb-vişiniii neputîndu-şi disputa meciurile de pe teren propriu în Giuleşti din cauza unei datorii de 150.000 de euro către CS Rapid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
joker30
joker30  •  06 August 2011, 13:37

Pe Dan Paltiniseanu sau Valentin Stanescu e acelasi lucru...in primu rand suntem peste tot acasa si in al doilea rand timisoara e sange din sangele nostru

ady_adriano
ady_adriano  •  06 August 2011, 12:15

suntem peste tot acasa portile ni se deschid nu-i echipa mai frumoasa su iubita ca Rapid Rapid,Rapid lupta daca ne iubesti Rapid, Rapid haide,hai Rapid giulesti inima ce-n piept ne bate la nevoiee un pumn pentr-o singura dreptate sa invinga cel mai bun Rapid,Rapid lupta daca ne iubesti Rapid,Rapid haide,hai Rapid giulesti nu va dati batuti o clipa invatati acest refren inmul nostru de echipa glasul lor in fior de tren Rapid,Rapid lupta daca ne iubesti Rapid,Rapid haide,hai Rapid giulestï

pancone51
pancone51  •  06 August 2011, 00:34

Doamne fereste sa nu ne placa la Timisoara ,problema este ca nu toti suporterii rapidisti pot veni acolo, asa sta treaba,si cat mi-am dorit sa merg la meci sa-mi sustin echipa mea de suflet , dar la Tim. nu pot sa ajung dar o sa ma bucur in fata televizorului de calificare, fzr1923

Vezi toate comentariile (13)
Comentează